Reforç de les patrulles a peu de la Policia Local per la zona comercial de Roses

Policia Local de Roses

Una parella d'agents de la Policia Local de Roses patrullant pel carrer Doctor Pi i Sunyer

Un patrullatge a peu per part de la Policia Local de Roses que es va iniciar a començament de les festes de Nadal i finalitzarà tot just passat el dia de Reis

A començament de les festes de Nadal l’Àrea de Seguretat Ciutadana va iniciar una campanya de reforç del patrullatge de la Policia Local per les zones comercials de Roses. Així, una parella d’agents municipals patrulla durant aquestes dates pels carrers Doctor Pi i Sunyer, Avinguda Jaume I, Avinguda Montserrat, Mairó i Sant Elm, entre d’altres, amb l’objectiu garantir la seguretat en tota la zona comercial de la Vila.

Un reforç del patrullatge a peu de la Policia Local que “ha estat una demanda dels mateixos comerciants, no perquè per aquestes dates es produeixi cap augment d’accions delictives, sinó simplement per garantir que les festes de Nadal es desenvolupin amb tota normalitat, i la presència del agents patrullant a peu pels carrers contribueix a això, a tenir un efecte dissuasiu de possibles actes vandàlics”, ha afirmat el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Plana.

Uns policies que a la vegada de les tasques de prevenció i seguretat fan la funció d’informadors d’aquells vianants que requereixin quelcom tipus de consulta.

Cal destacar que aquest patrullatge a peu no minva els serveis habituals de la Policia Local, ja que l’Àrea de Seguretat Ciutadana ha destinat hores extres dels agents per tal de portar a terme per aquestes festes de Nadal les patrulles a peu.