Regala salut per Nadal amb la Piscina de Roses

Piscina de Roses

Nova promoció de descomptes de la Piscina de Roses per les properes Festes de Nadal

Amb motiu de la proximitat de les festes nadalenques, la Piscina de Roses ha preparat una acció promocional que proposa regalar “Piscina” a través dels Bonus 5/10.

Així, a partir de l’1 de desembre i fins al 6 de gener, totes aquelles persones que tinguin en ment fer un regal original pot obsequiar als seus familiars, a les seves amistats o a si mateix, oferint “salut i esport” a través dels Bonus d’entrades o classes amb un descompte del 15 % sobre la tarifa habitual.

Si és el regal ens ho volem a nosaltres mateixos, ho podem fer online i el procediment és molt senzill:

  1. Cal que accediu a la nostra web www.piscinaroses.cat
  2. Cal que us registreu si no ho heu fet abans.   
  3. Una vegada accediu a la web com a persona registrada, cal que cliqueu l’apartat Tickets i posteriorment seleccioneu si voleu adquirir entrades o classes*
  4. Seleccioneu el tipus de Bonus que desitgeu.
  5. Procediu al pagament introduint abans el codi NADALPMR per obtenir el 15% de descompte de la promoció.

Si el regal és per a una altra persona, cal fer-ho des de recepció de la Piscina, des d’on es rebrà la targeta d’accés com a regal físic i amb les entrades/reserves carregades. 

Les dues opcions (entrades o classes) permeten la utilització de tots els serveis, però amb les classes s’inclou la reserva online de la plaça i l’ús dels demés serveis sempre és posterior a la sessió.
En canvi amb les entrades no cal reserva prèvia per accedir però la reserva de plaça a les activitats del Pack fitness s’ha de fer presencial en el moment de l’accés.