Regata de Rem a Roses a benefici de La Marató de TV3

Regata de Rem a Roses a benefici de La Marató de TV3

Aquest proper diumenge, 28 de novembre, Roses celebra una regata de rem solidària on tots els diners que es recaptin aniran destinats íntegrament a benefici de La Marató

Després d’uns anys sense equip de rem a Roses, aquest passat mes d’abril un grup de noies va decidir reprendre aquesta modalitat esportiva creant un de nou, el qual es va vincular al GEN.
I ara, aquestes mateixes noies, un total de 24 amb edats compreses entre els 30 i els 55 anys, han decidit organitzar una regata solidària a benefici de La Marató de TV3.
I per aquesta regata compten amb la implicació dels equips de rem de poblacions costeres de casa nostra i de França, com ara el Xons d’Empuriabrava, el Rem l’Escala, el Mar d’Amunt de Colera, de Llançà, de Port de la Selva, de Portvendres, de Banyuls, de Cotlliure i de Barcarés.

Per participar a la regata, que s’iniciarà a les 10:30 hores i tindrà un recorregut d’1 km per la platja de La Perola, cal fer la inscripció amb un donatiu de 15 euros clicant AQUÍ. Assenyalar que amb aquest diners es podrà gaudir del dinar que se celebrarà tot just després de la regata.

L’Alba Gómez, una de les components de l’equip de rem de Roses, ha afirmat que “si l’activitat té èxit no descartem fer més regates solidàries al llarg de l’any a benefici d’associacions i entitats del poble”. 

Dinar popular

Un cop acabada l’activitat esportiva s’iniciarà la gastronòmica i lúdica, ja que està previst celebrar un dinar, composat d’amanida completa de primer, gentilesa de Fruites i Verdures Esteve; i com a plat principal una fideuada amb el peix i fumet proporcionat per Pescadors de Roses, que serà elaborada per la família Guitart de La Barca al Plat.

El pa anirà a càrrec de Can Cairó i dels postres s’encarregaran la Maria Sastre i l’Albert Lorenzo, que els elaboraran en la seva recent estrenada La Postreria.  ens faran els postres. El vi serà cortesia del Wine Palace i Construccions Granados de Cadaqués i Mail Boxes proporcionaran els coberts, plats, gots i estovalles. 

Per gaudir del dinar, amb un donatiu de 10 euros, i de 5 € per als menors de 10 anys, també cal fer la inscripció clicant AQUÍ.

Sorteig de regals

I un cop amb la panxa plena es portarà a terme un sorteig de regals de agraïment de la participació dels assistents. Regals gentilesa de diferents comerços i entitats de Roses i algunes poblacions del voltant, com ara Finques coll, Marítim Bar de Cadaqués, El Cerdanya, La Taperia, El Caneló d’Or, Disrètol, 6U Districte Crocks, Emma Gómez Podologia, L’Àncora, Tramonti Platja, El Racó dels Peques, Marplà, Hilo Necesito by Xurry, INTIMA, Càrniques Blasi, Tramuntana Republik, Perruqueria Laura Vilar, Ca La Sogra, Éclair Perfumeria, Comercial Llevant, Sa Botigueta, Kimy Caramels, Ley’s, Multiòptiques Roses, Centre d’Estètica Calèndula, La Botica de los perfumes, Nens&Young, Martelo Bistro, Cinemes Roses, Flors Mateu, Botigues Mach, Red Ink, Haribo, Carbòniques Ferrer, Celler Hugas de Batlle, Les receptes de la Iaia Paquita, Krismo Estudio i GEN. 

Per participar en el sorteig es podran adquirir 2 butlletes al preu de 5 €, o bé 5 butlletes per 10 euros.