Els Reis Mags de l’Orient reben en audiència especial a només els nens i nenes discapacitats de Roses

Els Reis Mags de l'Orient amb els nens discapacitats de Roses

Els Reis Mags de l'Orient amb els nens i nenes més especials de Roses

Un total de 9 nens i nenes pertanyents a FADIR i Tramuntanets van rebre dels Reis Mags el seu regal al Teatre Municipal de Roses

Els Reis Mags de l'Orient amb els nens discapacitats de Roses
Els Reis Mags de l’Orient amb els nens i nenes més especials de Roses

L’audiència especial que Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient tenen per tradició fer als nens i nenes més especials al Teatre Municipal de Roses va ser enguany un xic diferent a anys anteriors.
El primer canvi que es va poder veure respecte a  va ser l’entrada a l’escenari del Carter Reial amb els seus patges, que hi són a Roses des del passat dia 3 de desembre per recollir les cartes de tots els nens i nenes de la Vila. La seva presència va servir per anunciar als nens i nenes de la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses (FADIR) i l’Associació Tramuntanets que els Reis Mags havien arribat i estaven descansant de tant llarg viatge.

Durant l’espera alguns dels nens van aprofitar per donar-li la carta a l’emissari de Ses Majestats. I un parell de minuts després van entrar els Reis portant la màgia i la il·lusió a la mainada present a l’auditori del teatre que, en aquesta ocasió, si que només hi havia nens i nenes socis de les dues entitats socials, que va significar la principal modificació d’aquesta audiència especial de Ses Majestats.

Així, els patges del tres Reis Mags van cridar un per un i pel seu nom als 9 nens i nenes que hi havia al Teatre per donar-les el seu regal. I sense més dilació van marxar Ses Majestats en busca de les seves carrosses per fer la cavalcada pels carrers de la Vila.