Els Reis Mags reben en audiència especial als nens i nenes discapacitats de Roses

Els Reis Mags a Roses

Els Reis Mags amb els nens i nenes discapacitats de Roses, els seus familiars i les autoritats de l'Ajuntament

Una desena de nens i nenes de FADIR i l’Associació Tramuntanets van rebre el seu regal per part de Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient

Els Reis Mags a Roses
Els Reis Mags amb els nens i nenes discapacitats de Roses, els familiars d’aquests i les autoritats

Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient van rebre abans de fer la tradicional cavalcada pels carrers de Roses als nens i nenes discapacitats de la Vila. Va ser una audiència ja tradicional a Roses, que es va portar a terme al Teatre Municipal i que té per finalitat fer arribar la il·lusió d’una manera especial als socis de FADIR i l’Associació Tramuntanets.

Il·lusió en forma de regals perquè el Rei Melcior, el Rei Gaspar i el Rei Baltasar van cridar pel seu nom a cadascú de la desena de petits que hi havia al Teatre per donar-les una joguina principalment i una bossa de caramels, que la mainada va rebre amb un somriure de orella a orella.

Cal assenyalar que aquesta audiència especial es va fer sota la presència de l’alcalde en funcions, Juan M. Fernández i el regidor de Turisme, Fèlix Llorens, que un cop tots els nens i nenes van rebre el seu obsequi van convidar als pares i mares presents a fer-se una foto per immortalitzar l’acte juntament amb els seus fills, els Reis Mags i el Carter Reial, que també va ser-hi present.

Tot seguit, la comitiva reial va marxar per repartit il·lusió per la resta de nens i grans de Roses durant la cavalcada.