Relleu a la presidència del Club Rotary Roses-Empuriabrava

Club Rotary Roses-Empuriabrava

El Pass President, Joaquim Cusí, al costat nou president del Club Rotary Roses-Empuriabrava, Manel Bartoll

Manel Bartoll és el nou president del Club Rotary Roses-Empuriabrava

Club Rotary Roses-Empuriabrava
El Pass President, Joaquim Cusí (esquerra). al costat del nou president del Club Rotary Roses-Empuriabrava, Manel Bartoll

El Club Rotary Roses-Empuriabrava va celebrar divendres el seu canvi de Junta anual. Un acte que es va celebrar a la seu social de l’entitat, l’hotel Risech, on la cerimònia principal de la vetllada va ser quan el president sortint (Pass President en la terminologia Rotaria), Joaquim Cusí, va investir com a nou president del Rotary a Manel Bartoll.

Cusí, gerent de l’hotel Risech, va destacar que el seu any a la presidència del Club Rotary “ha estat el més satisfactori des que sóc membre rotary”, i va lloar la tasca dels presidents que el van precedir assenyalant “que ha estat difícil igualar la tasca de tots ells, però he intentat aglutinar de tots ells, i han estat els que dia a dia m’han servit d’inspiració”.

El Pass President va afirmar que el moment més emotiu durant l’any que ha estat a càrrec de la presidència rotaria “ha estat, sens dubte, quan vaig recollir la Dracma de Plata de la Vila de Roses en nom del nostre club”.

Tot seguit, i en presència de l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan i el governador del districte 2202 del Club Rotary, Sergi Aragón, el president sortint, va investir, , com a nou president a Manel Bartoll, el qual va fer entrega d’una mètopa a Joaquím Cusí com a recordatori del seu any presidint el club.

‘Maser’ o Mestre de Cerimònies

Club Rotary Roses-Empuriabrava
En Rega Martínez va donar el relleu com a ‘Maser’ a Philip Sealier

Abans, però, del canvi de president es va portar a terme el relleu en el càrrec de Mestre de Cerimònies (Maser en la terminologia rotaria). Així, en Rega Martínez, el qual ha portat a terme durant el darrer any totes els assumptes protocol·laris del club, va donar el relleu a Philip Sealier.