Resposta als atacs indiscriminats de l’exalcaldessa de Roses, Magda Casamitjana

Juanjo Viñuela

L’exregidor de l’Ajuntament de Roses pel PSC, Juanjo Viñuela ha volgut respondre als “atacs indiscriminats” que, segons ell, ha realitzat l’actual portaveu del grup socialista rosinc, Magda Casamitjana, contra la seva persona i la seva companya de partit, Olga Simarro, amb el següent escrit:

RESPOSTA ALS ATACS INDISCRIMINATS DE L’EXALCALDESSA DE ROSES, MAGDA CASAMITJANA

Juanjo ViñuelaEn la seva darrera intervenció al programa “Regidors” d’Empordà TV, la Magda Casamitjana em titlla, juntament amb la companya de partit Olga Simarro, de “Valdera de torn del PSC de Roses”, en al·lusió a José Antonio Valdera, President de l’Agrupació local de UDC de Roses, tot fent referència a les diferències que davant les darreres eleccions municipals del 2011 hi havia entre els dos socis de la coalició nacionalista a nivell rosinc.

Al marge de la inadmissible i injustificada desqualificació personal que afecta a dos militants del seu propi partit i al màxim dirigent d’un altre, sembla que amb aquesta comparació la Magda vulgui insinuar que també el PSC és una coalició de diferents partits que comparteixen determinades idees polítiques, mentre que mantenen certes diferències en d’altres. Però no és aquest el cas, ja que com tothom sap, el PSC és un partit amb una única direcció política, exercida actualment per en Pere Navarro a Barcelona i que ha marcat una clara línea per afrontar els importantíssims reptes que ha d’afrontar Catalunya en els propers anys. Amb ple coneixement d’aquesta circumstància, la Magda  ha decidit mantenir la seva militància al PSC, del que rep sobre tot una bona remuneració per representar-lo a la Diputació Provincial de Girona cada final de mes, mentre proclama públicament, com també ha fet en aquesta ocasió, la seva total oposició a la línea política recolzada democràticament per la majoria de militants del partit i representada pels seus dirigents.

Al marge de l’injust descrèdit personal al que estic sotmès, lamento profundament el dany que les habituals i conegudes sortides de to de la Magda Casamitjana estan causant al PSC rosinc. La incapacitat de la nostra dirigent per encaixar qualsevol crítica a la seva gestió, per constructiva que sigui, juntament amb la seva autoritària forma d’exercir el poder, estan allunyant els votants del nostre partit, que avui necessita més unitat que mai per poder seguir defensant una Catalunya de progrés en una Espanya cada cop més justa i federal.

No valoraré la resta de l’entrevista de la Magda Casamitjana, farcida de contradiccions, incongruències, falsedats i crítiques desmesurades al PSC. Entenc que a Roses es vulneren novament els drets dels militants socialistes i per evitar una guerra de declaracions elevaré una queixa a la Comissió de Garanties del Partit dels Socialistes de Catalunya.

Juanjo Viñuela

Militant de base del PSC