El restaurant Ca la Sogra dóna 200 € a cada una de les entitats socials de Roses

Pica-pica solidari al bar restaurant Ca la Sogra de Roses

A dalt, els promotors i beneficiaris del pica-pica solidari, i a sota veins de Roses que van participar a la iniciativa del restaurant Ca la Sogra de Roses

El pica-pica solidari del restaurant Ca la Sogra va recaptar 600 € que s’han repartit a parts iguals entre la Fundació Roses Contra el Càncer, Tramuntanets i FADIR

Pica-pica solidari al bar restaurant Ca la Sogra de Roses
A dalt, els promotors i beneficiaris del pica-pica solidari, i a sota algunes del veïns de Roses que van participar a la iniciativa del restaurant Ca la Sogra de Roses

La gent de Roses va tornar a col·laborar amb el pica-pica solidari del restaurant Ca la Sogra a benefici de les tres entitats socials de Roses, és a dir, Fundació Roses Contra el Càncer, Associació Tramuntanets i FADIR.
Un aperitiu solidari que es va celebrar el passat diumenge, 18 de desembre, el dia de La Marató de TV3, i  a l’hora que se representava al Teatre Municipal de Roses els Pastorets, i al mateix temps que a l’envelat de la plaça Frederic Rahola se celebrava una altra quina de l’A.E. Roses.
Molts esdeveniments concentrats en la mateix espai de temps i “segurament, per això, ha vingut menys gent que l’any passat, però de totes maneres estem contents perquè ha passat gent per casa nostra, més que per degustar les tapes, amb ganes d’ajudar a la gent que ho necessita”, ha manifestat David Sabanés, gerent del restaurant.

Gent que va passar per Ca la Sogra i va inserir el seu donatiu en una guardiola que hi havia per a l’ocasió, a la vegada que podia menjar i beure totes les tapes i begudes que anaven servint els treballadors del restaurant.
Una guardiola que va donar, un cop trencada davant els responsables de cada entitat, un total de 600 euros, que es van repartir a parts iguals entre les tres entitats.