Restaurant Els Brancs de Roses, premi Empordà 2013

Restaurant El Brancs

Vista des del menjador del restaurant Els Brancs

El proper 2 de maig, Dia de la Comarca, rebrà el premi Sirena pel foment de la projecció exterior de la comarca

Restaurant El Brancs
Vista des del menjador del restaurant Els Brancs

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha aprovat la concessió dels Premis Empordà 2013 que es lliuraran el proper dia 2 de maig (13 h), amb motiu de la celebració del Dia de la Comarca i en el transcurs d’un acte que aquest any se celebrarà novament a la seu de la institució. En la seva vintena edició els Premis Empordà s’han concedit a les següents persones i entitats:

  • El premi Pastor es concedeix a la persona o entitat que ha destacat per potenciar algun aspecte econòmic o social de la comarca. Per aquest motiu, enguany s’ha atorgat al secretari general de l’associació FERRMED, Joan Amorós.
  • El premi Sirena es dóna a aquella persona o entitat que ha destacat pel foment de la projecció exterior de la comarca. En aquesta ocasió s’ha guardonat el restaurants Els Brancs, de Roses.
  • El premi Indiketa té com a finalitat guardonar aquella persona o entitat que ha destacat per la divulgació i manteniment de les arrels pròpies de la comarca i de les tradicions en tots els seus àmbits i expressions.  El premiat d’aquest any és la poetessa figuerenca Carme Pagès.
  • El premi Tramuntana es concedeix a la persona o entitat que ha sobresortit en la conservació del medi natural.  Enguany, el premi ha recaigut en l’Associació d’Agrupacions de Defensa Forestal de l’Alt Empordà.