Mes de paraules

Restaurant Express 1961, una oferta més que s’afegeix a l’alta gastronomia de Roses

Restaurant Express 1961
El Restaurant Express 1961 està ubicat al carrer Port Reig, 14, de Santa Margarida

Regentat pel jove xef Ricky Olivés, el Restaurant Express 1961 de Santa Margarida obre la seva cuina durant tot l’any oferint diverses propostes al voltant de la gastronomia

Després de 15 anys treballant a altres cuines, algunes d’hotels ben coneguts a Roses, en Ricard, Ricky, Olivés va decidir aquest passat mes de març que ja era hora de donar llibertat a la seva creativitat a la cuina, regentant el seu propi restaurant.

Un establiment de restauració que, primer de tot, no passa desapercebut per ningú que passi per la zona, ja que incorpora dos vagons del Tren Turístic de Roses gràcies a l’amistat que té amb en Pep i la Lola, gerent del tren més conegut a la comarca de l’Alt Empordà.

Interior del Restaurant Express 1961

Llavors, no va ser difícil per en Ricky posar-li un nom al seu projecte: Restaurant Express 1961 i en la qual el jove xef després d’haver viscut la seva primera temporada d’estiu no vol tancar les portes del seu establiment a l’hivern, quan ho fa tothom (si més no, la majoria) a Santa Margarida, perquè vol obrir tot l’any.

I per això, en Ricard, o en Ricky, ofereix les seves propostes gastronòmiques per fer apropar la ciutadania de Roses fins a la marina residencial de Santa Margarida.

Menú entre setmana

A banda de les propostes de la Nit Temàtica i la Nit de les Tapes, el Restaurant Express 1961 ofereix tots els migdies, de dimarts a divendres, (dilluns és el dia descans) un menú amb producte de proximitat, de Km0, per 20 euros a escollir entre 4 primers, 4 segons i 4 postres.  

Menú d’arròs el cap de setmana

I quan arriba el cap de setmana, Ricky Olivés ofereix un menú d’arròs, amb el qual degustarem, primer, un aperitiu de la casa, tot seguit una amanida de temporada i seitons mentre ens prepara un arròs de ceps i calamars, el qual arrodonirem amb uns postres de Brownie de xocalata negrai gelat gerd. Tot, acompanyat d’una copa de vi i aigua per tan sols 25 euros.

Carta i suggeriments del xef

També, al Restaurant Express 1961 podem menjar a la carta o bé degustar el suggeriment del dia del xef Ricky Olivés.

On és el Restaurant Express 1961?

El Restaurant Express 1961 està ubicat al carrer Port Reig, 14 de Santa Margarida, i tot just al costat hi té el seu pàrquing privat, que tot i que ara, a la tardor-hivern, no té gran rellevància, quan arriba la temporada d’estiu esdevé imprescindible per poder estacionar el nostre vehicle.

Per a més informació truqueu al telèfon: 602 50 10 03