El restaurant Las Tablas de Roses torna a recaptar més de 1.000 € amb el tercer pica-pica solidari

Pica-pica solidari al restaurant Las Tablas de Roses
Aspecte de l'interior i exterior del restaurant Las Tablas durant el pica-pica solidari

Els participants al pica-pica solidari havien de fer un donatiu mínim de 10 euros i es van recaptar en total 1.183 €

Pica-pica solidari al restaurant Las Tablas de Roses
Aspecte de l’interior i exterior del restaurant Las Tablas durant el pica-pica solidari

Una altre cop i de manera consecutiva el restaurant Las Tablas va recaptar més de 1.000 euros, en concretament 1.183 €, a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer, l’Associació Tramuntanets i FADIR.
Tres anys fa que Ramon Blázquez i la seva dona, Mª Jesús Gómez, al capdavant del restaurant Las Tablas, ubicat al carrer Joan Badosa nº 18 van impulsar aquesta iniciativa en favor de les entitats socials que organitzen a principis d’any abans de fer uns dies de vacances. I enguany, la gent de Roses va tornar a respondre a aquesta proposta solidària Blázquez, “sí, estem molt contents perquè la gent entén que s’ha de cooperar per ajudar als que ho necessiten i, la veritat, ha vingut molta gent i això ens fa estat contents”, va afirmar Blázquez.

Un pica-pica solidari que enguany presentava la novetat que tot el que volia participar havia de fer un donatiu mínim de 10 € “i la gent ha respòs, hi havia una mica de recel, però la gent ho entès i pel preu de 10 euros ha menjat i begut el que ha volgut, i bastant gent ha donat més d’aquest quantitat”, va assegurar el xef i gerent de Las Tablas.

Així, totes les persones que feien aquest donatiu se’ls posava una polsera que identificava l’haver col·laborat per la causa.

La quantitat de diners que es van recaptar, un xic menys que l’any passat, quantitat es va repartir a parts iguals entres les tres entitats social, i cadascuna els va pertocar gairebé 400 euros.

Assenyalar que a aquesta iniciativa solidària impulsada per Blázquez es va afegir el restaurant Ca la Sogra ara fa dos anys, organitzant el seu pica-pica un xic abans de les festes nadalenques.