Reunió informativa del Club Esportiu Sala Roses sobre la temporada vinent de la lliga

Club Esportiu Sala Roses Team 14

La reunió del Club Esportiu Sala Roses Team 14 se celebra avui divendres a les 20 hores al Casal del Pescador

Club Esportiu Sala Roses Team 14La primera temporada del Club Esportiu Sala Roses Team  14 ha estat tot un èxit. En el seu primer any a la lliga de futbol sala a la 2ª Territorial han fet un paper digne quedant classificat a la sisena posició. Un lloc que es podria haver millorat si l’equip hagués comptat amb més jugadors.

I donat aquest èxit, els fundadors del Club, José Francisco Gualde i Jordi Alacid, més el tècnic, Esteve Chaves, han convocat una reunió per aquest vespre a les 20 hores al Casal del Pescador de Roses, ubicat a la Rambla Riera Ginjolers, nº 22.
Una trobada en la que “volem convidar al jovent i als seus pares per a que juguin amb nosaltres l’any vinet. Volem formar un equip cadet, un altre de benjamí i reforçar el primer equip”, ha afirmat Gualde, per destacar que “a la reunió explicarem com es fan les inscripcions i el seu cost, que és molt més baix que si juguen a un altre esport”.
Segons ha dit el president s’informarà “del que entra i el que no amb el preu de la inscripció, que serà d’uns 250 euros, amb els qual se’ls donarà a cada jugador tot l’equipament nou, però en canvi, el que s’hauran de pagar serà la revisió mèdica necessària per jugar a futbol”.

Es una reunió informativa adreçada a tothom interessat en jugar a futbol sala a partir de 7 anys, incloent ‘hi dones, ja que els responsables del Club Esportiu Sala Roses Team 14 volen també crear un equip femení per la temporada 2016-17.