Riures a Roses per combatre el càncer, a càrrec de l’actriu Lola Galván

Fundació Roses contra el Càncer

L’actriu catalana Lola Galván visitarà Roses, de la mà de la Fundació Roses contra el Càncer, per explicar la seva experiència personal contra la malaltia amb un monòleg

Fundació Roses contra el CàncerEl 19 d’octubre se celebra el Dia Mundial contra el Càncer de mama. Un Dia que es va instaurar com a recordatori del compromís de tota la societat en la lluita contra el càncer de mama.
Per aquest motiu, la Fundació Roses Contra el Càncer, en la seva tasca d’ajuda als malalts i familiar de càncer ha previst organitzar una vetllada en la que els protagonistes seran l’humor i Lola Galván,  que tindrà lloc divendres 18 d’octubre al Teatre Municipal de Roses a les 20:30 hores.
Lola, natural de Barcelona, és dona, és filla, és mare, és parella i és agent de viatges.
Però a Lola sempre li han atret altres facetes més creatives com la literatura i la interpretació. El que més li agrada és escriure i actuar.
Però només ho feia en cercles reduïts i propers a ella.
I va ser després de patir i superar un càncer de mama quan es va decidir a fer-ho públicament .
Va publicar el llibre ‘Conversaciones con una teta’ , amb edicions Àmbar, i va escriure ‘Tot és veritat’, un monòleg que ha presentat dalt dels escenaris arreu Catalunya, i en el qual narra, en to d’humor, la seva experiència personal amb el càncer de mama.

La malaltia li va donar, a Lola Galván, la força per dur a terme aquestes dues passions i fer-les realitat.
Sens dubte, una mostra de superació que pot ajudar a moltes dones en la seva mateixa situació.