Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Roadhouse un molt bon aperitiu de Barraques de Roses abans del plat fort

Festa Major de Roses 2013
Roadhouse a les Barraques de Roses

Rodhouse, grup rosinc de pop-rock va oferir un gran concert als assistents de les Barraques de Roses abans de les grans estrelles del cartell, Mojinos Escozíos

Festa Major de Roses 2013
Roadhouse a les Barraques de Roses

Son de casa, son de Roses. Roadhouse va ser el tercer grup de la Vila rosinca, després de Planeta 13 i Rumba Tramuntana, que va tocar a les Barraques de Roses i ho feien el darrer dia. Però no van tenir sort en la programació.O sí.
No van tenir sort perquè la seva actuació va quedar un xic aombrada en el darrer dia de concerts al recinte firal davant l’espectacle muscial i esceneogràfic de “El Sevilla” i els seus companys de Mojínos Escozíos. Però  sí que van ser afortunats, ja que van poder oferir el seu repertori musical, no exent, ni molt menys, de qualitat, davant les 5.000 persones que es van aplegar ahir a les Barraques.

Roadhouse es va crear al voltant de la tardor del 2012, quan Víctor Manuel Sánchez, guitarra i cantant, Toni Bernal al baix i el bateria Benito Montenegro van decidir unir els seus camins musicals en Roadhouse. Un nom que bé podria ser un homenatge a la cançó del mateix nom del legendari i mític grup nord-americà de The Doors.

Els rosincs Víctor Manuel, Toni i Benito van sortir a l’escenari a encetar la nit musical a les 11 en punt. I durant gairebé una hora i mitja van desplegar la seva qualitat. Versions dels clàssics de la història del rock i temes propis van composar el seu repertori. Un repertori que va escalfar l’ambient i, de que manera, a l’espera de les estrelles de la nit, los Mojínos.

[fsg_gallery id=”71″]