Roben als contenidors de ‘Roba Amiga’ de Roses

Policia Local de Roses
Contenidors de la cooperativa 'Roba amiga'

La Policia Local de Roses ja té identificats als autors del robatori del roba usada dels contenidors

Policia Local de Roses
Contenidors de la cooperativa ‘Roba amiga’

La nit del passat dimarts 24 de març, la Policia Local de Roses va identificar els autors del robatori de roba usada perpetrat aquella mateixa nit a tres contenidors de recollida de material que la cooperativa ‘Roba Amiga’ té instal·lats a diferents punts de la Vila. Els responsables de l’entitat ja havien presentat dues denúncies prèvies per aquest motiu. El material va ser comissat i ja ha estat retornat a l’associació.

Els fets van tenir lloc cap a les 3.30 h de la nit de dilluns a dimarts, en el moment en què una patrulla de la Policia Local de Roses va detectar un vehicle carregat de bosses d’escombraries que circulava per la ronda de Circumval·lació, a l’alçada de la urbanització de Mas Mates. Un cop aturat el vehicle, els agents van poder comprovar que les bosses contenien roba usada.

A continuació es va procedir a identificar els dos ocupants del vehicle, els quals van manifestar haver sostret el material dels contenidors de “Roba Amiga” situats a tres espais públic del municipi. Els agents van aixecar l’acta pertinent i van comissar el total de cinc bosses d’escombraries amb roba que transportava el vehicle, material que ja ha estat retornat a la cooperativa propietària.

Es dóna el cas que els responsables de ‘Roba Amiga’ ja havien presentat dues denúncies prèvies, en haver detectat la sostracció de material dels seus contenidors amb anterioritat. La cooperativa, integrada per diferents entitats sense ànim de lucre, recull, selecciona i ven a botigues de segona mà a preus assequibles la roba recollida, destinant els beneficis a la inserció sociolaboral de persones amb risc d’exclusió social.