Suquet de peix de Rose

Robin vindrà pel Carnaval de Roses, però sense Batman per falta de pressupost

Carnaval de Roses 2023
Només surt un membre de la colla Torracastanyes a la foto perquè no tenien pressupost perquè sortís més gent

La colla Torracastanyes també resurgeix de les seves cendres, però tant a poc a poc que han de conformar-se per disfressar-se del teloner Robin en lloc de la gran estrella Batman

La colla Torracastanyes va ser una de les que també va perdre tot el que tenia a l’incendi de la nau de les carrosses, per això, com la resta de damnificades els seus components han hagut de començar de zero, i això significa, primer de tot, haver de comprar un remolc, el qual el van trobar “per Wallapop, però és un remolc que estava en un camp i, per tant, estava bastant atrotinat i hem hagut de fer molta feina per deixar-lo presentable pel Carnaval”, va explicar la cap de colla, Carol Viñuela, la qual va subratllar que l’objectiu de la seva colla “és que la carrossa arribi a ser com era abans, no de l’incendi, sinó de la pandèmia, però com no tenim diners ho hem de fer poc a poc, d’en any en any”.  

I per la manca de pressupost aniran disfressats de Robin, ja que no els arribava els diners per anar de Batman, tot i que la Carol va dir que “feia temps que volíem anar de Robin, i quan ho dèiem tothom exclamava: de Robin Hood!, i nosaltres responíem: no de Robin de Batman, i enguany anem de Robin de Batman”.

Una decisió de tot lògica, perquè si no tenen encara una carrossa de 1ª Divisió millor contractar a un teloner com en Robin que no a una primera estrella com Batman, així que en lloc d’anar de súper herois seran simplement herois, per la qual cosa ajudaran als més desvalguts i desprotegits si poden i si tenen temps… Perquè no són superherois, coi!

Si van de Robin, la carrossa l’estan escenificant com el món de Robin, que és el mateix que de Batman, és a dir, plena de ratpenats per tota la carrossa “una cosa molt senzilleta perquè no tenim diners i també poques ganes per tot el que ens ha costat aconseguir tot el que tenim”, va confessar Viñuela.

Un total de 36 herois i heroïnes disfressats de Robin desfilaran pel Carnaval de Roses per intentar foragitar els ratpenats, que són com els estornells però nocturns. Una feina per la qual  no cobraran en metàl·lic, ja que se’ls donarà de menjar i beure durant els quatres dies amb l’uniforme inclòs. Tot per només “50 euros als que van treballar a les Barraques de la Festa Major de l’any passat. Els que no ho van fer paguen 135 euros, tot i que depenen de l’edat, de 0 a 16 anys, paguen entre 30 i 85 euros”, va explicar la Carol Viñuela.

Uns preus realment econòmics, sí, perquè es disfressen de Robin, perquè si anessin de Batman, amb l’alt caixet que té, de 500 euros no baixaria la quota…