Rosersa fa una donació de 1.700 € al Centre de Distribució d’Aliments de Roses

ROSERSA

Donació que prové de la venda de la ferralla emmagatzemada per l’empresa municipal de serveis de Roses, Rosersa

Tot el material que Rosersa renova de la via pública, com per exemple, “els fanals, s’emmagatzema per tal d’aprofitar tot allò que està en bones condicions d’ús. I el que no es pot utilitzar, com la ferralla, l’adquireixen empreses, com Ferros Perich en aquest cas”, ha explicat el regidor d’Infraestructures i Serveis Públics, Juan Manuel Fernández.

I els 1.697 euros de l’abonament de tots els quilos de ferralla que es va emportar Ferros Perich, Rosersa ha decidit donar-los, en aquest temps de molta necessitat a causa de la crisi sanitària de la COVID-19, al Centre de Distribució d’Aliments (CDA) de Roses. Uns diners que han estat molt ben rebuts “perquè els usuaris del CDA de Càritas de gener a maig s’han duplicat i aquests diners provinents de la regidoria d’Infraestrucures i Serveis Públics els destinarem, evidentment, a adquirir més aliments perquè en fan molta falta”.

El president de Càritas Roses, Enric Ferré, s’ha mostrat molt agraït per aquesta donació de gairebé 1.700 euros per part de l’Ajuntament “perquè a part que la demanda d’aliments per part de la ciutadania ha augmentat, degut a la crisi sanitària que estem patint actualment no poder organitzar campanyes de recollida d’aliments, la qual cosa fa que aquests diners siguin molt necessaris per abastir de menjar a les persones més necessitades de Roses”.