Roses és la 5ª població mundial amb allotjaments privats ‘pet-friendly’, que accepten mascotes

Airbnb

Roses té allotjaments de vacances que admeteixen mascotes

Segons el localitzador d’habitatges de lloguer de vacances Airbnb, Roses ocupa, juntament amb Rijeka (Croàcia), la cinquena posició mundial amb un major percentatge d’allotjaments ‘pet-friendly’ que accepten mascotes, liderant el rànquing europeu

Airbnb
Roses té allotjaments de vacances que admeteixen mascotes

Airbnb és un plataforma digital que té com a principal objectiu poder reservar habitatges privats. El nom és un acrònim de airbed and breakfast. Airbnb cobreix unes 2.000.000 propietats en 192 països i 33.000 ciutats.

I dins d’aquesta plataforma, Roses ocupa la cinquena posició mundial amb més d’un 43% dels habitatges inscrits a la plataforma d’Airbnb que accepten mascotes, superat per les poblacions de Viñales (Cuba), que està per sobre del 62%; Lijang (Xina), amb més del 61%; Trinidad (Cuba), amb un 54%; i Sao Sebastiao (Brasil), am un 46%.

Els filtres de recerca disponibles a la plataforma Airbnb, permeten categoritzar els anuncis per visionar aquells en els quals s’accepten mascotes. Segons dades d’Airbnb, Espanya és el quart país del mon amb un major nombre d’allotjaments que admeten mascotes (amb més de 60.000 habitatges), superat tan sols per Itàlia (més de 135.000), Estats Units (125.000) i França (100.000).

Catalunya i la Comunitat Valenciana concentren sis dels municipis de tot l’estat amb un major índex d’anuncis aptes per a mascotes. Roses, seguit per Salou, Dènia, Lloret de Mar i Santander, lidera el rànquing estatal, amb un 43% d’habitatges ‘pet-friendly’.