Roses va acollir la Copa d’Espanya de Patí de Vela

Roses
Un dels patins de Vela passant per una boia amb el Castell de la Trinitat de Roses al fons

Durant quatre dies Roses va ser l’escenari de les regates amb de la Copa estatal de Patí de Vela

Roses
Un dels patins de Vela vorejant una boia amb el Castell de la Trinitat de Roses al fons

A finals de la setmana passada es va celebrar a Roses la Copa d’Espanya de Patí de Vela. L’esdeveniment, organitzat pel GEN Roses, es va desenvolupar durant els dies 12, 13 14 i 15 d’octubre, i en els que es van disputar entre una a dues regates per dia, començant així amb la primera regata el dijous a la 13 hores.

Durant els dos primers dies de la competició el vent va acompanyar favorablement ja que hi va haver els nusos perfectes per dur a terme una bona regata. En canvi, el dissabte, la falta de vent  a fer retardar un xic l’horari de sortida previst. Tot i així, el vent va acabar pujant i tots els participants van poder acabar sortint a l’aigua.
Un dissabte que es cloure barbacoa de la qual van poder gaudir tots els competidors, juntament amb els seus acompanyants.

I el diumenge dia 15, quan van finalitzar les regates, que es van poder celebrar amb un vent d’entre 14-16 nusos aproximadament, es va procedir a la corresponent entrega de premis. Trofeus que van lliurar l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i el regidor d’Esports, Juan M. Fernández, als tres primers de la categoria masculina, que van ser Oriol Castellà, Peco Mulet i Quim Esteba, i a les millors dones, de les quals l’Anna Pujol es va emportar el trofeu de guanyadora després d’unes molt renyides regates amb Nina Esteba.