Roses acollirà aquest estiu una Escola de Futbol Platja

Escola de Futbol Platja a Roses

Aquesta Escola de Futbol Platja, dirigida per DHSports, està destinada a nens i joves de Roses entre 5 i 16 anys

Escola de Futbol Platja a RosesDonat l’èxit de la prova pilot del Campus de futbol platja realitzat al mes de setembre de l’any passat, on va participar una quinzena de nens, l’organització, l’empresa DHSports ha decidit organitzar per aquest estiu una Escola de Futbol Platja.

Aquesta Escola complirà, bàsicament, les funcions d’un Casal d’estiu, però que serà eminentment esportiu, “on s’entrenarà i practicarà el futbol platja, però també es practicarà d’altres esports com el tennis platja, el vòlei platja o el futbol vòlei, i d’altres jocs que es faran a la sorra”, ha afirmat Dani Haro, gerent de DHSports i responsable d’aquesta Escola-Casal.

L’horari serà de 9 a 13:30 hores de dilluns a divendres, tot i que “la recollida de nens i nenes es podrà fer a les 8:30 hores i, a més, si hi ha prou demanda l’horari s’ampliarà a les tardes, és a dir, que la mainada entraria a l’Escola al matí  i tornaria a casa al vespre”, ha assenyalat Haro.

Aquesta Escola de Futbol Platja té la finalitat, a banda de poder fer-se càrrec de la mainada mentre els pares treballen, “de formar a joves en aquest esport per a que siguin la pedrera i les futures generacions del Club Roses Platja, que juga a la Lliga Nacional, la Copa de Catalunya i la Copa d’Espanya”, ha manifestat en Dani, que és un dels jugadors del Roses Platja.

Nens i nenes que si tenen aptituds podrien jugar en un futur “a la selecció catalana o espanyola en les diferents categories, com l’infantil o la juvenil, per exemple, que la Federació està creant actualment per nodrir de jugadors la selecció absoluta”, ha explicat Haro.

Nens i joves entre 5 i 16 anys

Aquesta Escola de Futbol Platja està dirigida a nens/es i joves d’entre 5 a 16 anys, els quals seran formats en l’esport del futbol platja especialitzats en aquest esport i titulats en educació física.

Preinscripcions

Els interessats en participar en aquesta Escola de Futbol de Platja s’ha de fer la preinscripció, la qual es pot formalitzar clicant AQUÍ.
La preinscripció no té cap cost ni cap compromís per al futur participant d’aquesta Escola-Casal, però és interessant poder fer-la per donar als organitzadors una idea de la quantitat de nens/es i joves que hi participaran.

Preus, amb més temps més barat

En total seran 11 les setmanes en les que es desenvoluparà aquesta escola, tenint en compte que amb més setmanes d’inscripció més econòmic surt. Per exemple, una sola setmana surt per 70 euros, però si s’agafa 4, és a dir un mes, son 240 euros, el que suposa un estalvi de 40 euros.

Lloc

Es desenvoluparà a la platja de Santa Margarida, tot just a tocar a l’aparcament de l’hotel Marítim, on hi és el monument al turista.