Roses acollirà el I Campus de Triatló durant la Setmana Santa

Club Triatló Roses

Campus organitzat pel Club Triatló Roses, de recent creació

Club Triatló RosesIván Martín, entrenador superior de natació i triatló, de Bilbao, que està exercint actualment la seva professió a la piscina de Roses, i d’altres rosincs van crear al desembre de 2015 el Club de Triatló Roses, per tal “de cobrir la necessitat que hi havia a Roses en aquesta especialitat”.

Una especialitat esportiva que es composa de tres proves, la primera és la natació, la segona el ciclisme i la tercera l’atletisme, per la qual cosa el Club de Triatló Roses té previst durant l’any competir en proves individualitzades de totes tres disciplines esportives, així com en competicions específiques de triatló.

Actualment, el Club Triatló Roses porta a terme entrenaments de natació per a la competició de dilluns a divendres en diferents franges horàries (matins, migdies i tardes) i entrenaments físics.

Així també ofereix cursos de natació per a màsters, i cada cap de setmana fan sortides per anar a córrer, anar en bicicleta i rutes de senderisme.

A dia d’avui són 28 socis i sòcies els que composen el Club Triatló Roses, el qual està presidit per Josep Gálvez

1r Campus de Setmana Santa club Triatló Roses

I amb l’objectiu d’apropar el món del triatló a la mainada aquesta nova entitat esportiva de Roses durant la Setmana Santa organitzarà el I Campus de Triatló de Roses, que es durà a terme del 21 al 24 de març, en horari de 9 14 hores, amb la possibilitat de poder ampliar-ho.

El Campus està dirigit, en un primer grup, a nens i nenes entre 3 i 10, on la mainada “no faria en aquest cas rutes de senderisme, sinó jocs a la Piscina de Roses, manualitats i una petita ruta per la muntanya”. I en un altre segon grup anirà dels 8 anys cap endavant, “tot i que la franja de 8 a 10 pot escollir grup depenen del nivell que puguin tenir per realitzar les activitats de bicicleta i ruta de muntanya”, ha explicat Martin.

Monitors titulats

Les persones que impartiran el Campus són titulats com és el cas d’Ivan Martin, i la persona que es farà càrrec del grup dels més petits, Sheila Espinosa, que és professora d’educació infantil, entrenadora superior de natació i psicòloga infantil.

Descompte del 10% fins al 28 de febrer

La participació en aquest Campus té un cost de 45 euros, tot i que si es fa la inscripció abans del 28 de febrer el Club ofereix un descompte del 10%.

També, si se és soci del Club, que té una quota anual de 65 euros, participar en el Campus val 31,50 euros.

Cal destacar que formar part del Club els socis podran gaudir de la natació i sortides derunning’, ‘trekking’, BTT, rutes de muntanya, tallers, i excursions al preu d’1 euro, tot i que si no sé es soci també es podran gaudir de totes aquestes disciplines esportives per 5 euros.

Per a més informació per participar en aquest I Campus de Triatló com per les activitats que ofereix el club es pot trobar a la pàgina web del Club Triatló Roses, o a través del Facebook i el Twiter: @TriatloRoses