Roses acollirà el primer ralli de cotxes clàssics

Concentració de Clàssics Badia de Roses

Es tracta d’un ralli de regularitat que s’ha emmarcat dins la 4ª edició de la Concentració de Clàssics Badia de Roses

Concentració de Clàssics Badia de RosesEl Motor Club Tocats Pels Clàssics de Roses organitza demà dissabte i diumenge, dia 7, la 4ª Concentració de vehicles d’època. Una iniciativa que endegar l’any 2014 i que s’ha anat consolidat any rere any i que quatre després presenta una novetat a destacar, “en comptes de fer la benvinguda als participants, el que farem serà  organitzar el primer ralli de regularitat per a cotxes clàssics. Un ralli destinat per a la gent que no ha corregut mai en un ralli i tingui ganes de fer-ho”, ha explicat el president del Motor Club Tocat Pels Clàssics, Rafa Ortiz.

El ralli tindrà un recorregut de 95 km “molt senzill per a que els que tinguin curiositat de viure vegin com funciona i s’animin a participar-hi”.

La finalitat d’incloure aquest ralli en la 4ª Concentració de Clàssics Badia de Roses és “perquè tot i que la concentració ja està bé perquè ve prou gent, sempre has d’oferir una cosa nova per motivar-la a participar i, a més a més, amb aquest ralli volem donar-li un xic més de prestigi a la concentració”, ha assenyalat Josep Martos, l’altre gran ‘culpable’, juntament amb Ortiz, d’aquesta iniciativa al voltant de vehicles del segle passat.

Concentració del ralli a l’Illa Ítaca

La concentració del ralli es portarà a terme, demà dia 6 de maig, a l’Illa Ítaca, enfront dels Cinemes Roses a les 13 hores, per donar-se la sortida dues hores més tard, a les 17 sortint els cotxes amb una diferència de temps d’entre un minut i minut i mig. S’ha de tenir en compte que al ser un ralli de regularitat i no de velocitat, s’ha de respectar totes les normes de circulació, i s’ha de seguir unes directrius que donarà l’organització.

Està previst que el ralli passi per les poblacions de Palau-saverdera, Pau Vilajuïga, Llança, i Port de la Selva.

Concentració de Clàssics

Concentració de Clàssics Badia de Roses
Josep Martos (esquerra) i Rafa Ortiz, els ‘culpables’ de tot plegat

Al dia següent tindrà lloc la concentració de Clàssics que es portarà a terme, com en totes les edicions, a l’antic Càmping Bahía. A les 9 hores s’obriran les inscripcions amb l’arribada dels primers cotxes, i després d’esmorzar, al voltant de les 11:15 hores, s’iniciarà una ruta per la comarca de 15 km.

En arribar una altre cop al càmping se celebrarà un sorteig de regals, un concert, per sobre les 14 hores fer el fi de festa per comiar als participants.