Roses acull aquest cap de setmana l’Europa Làser Cup

Europa Làser Cup a Roses

L’Europa Làser Cup és una competició de Vela en la que hi participen els millors regatistes del món en ser preparatòria pels mundials

Roses acollirà aquest cap de setmana l’Europa Làser Cup, una sèrie de regates que es realitza al llarg de cada any en diversos dels llocs més bonics d’Europa. Es tracata d’una competició de Vela oberta a tots els navegants, a partir dels 12 anys, en els tres aparells de la classe Làser: la Standard, la Radial i la 4.7.

L’alt nivell de competència en l’aigua, combinat amb una gran cordialitat en terra, fa que les regates de la Europa Làser Cup siguin esdeveniments molt populars en el calendari europeu de Vela.

Participar de l’Europa Làser Cup és un bon pas preparatori per als campionats Europeus i Mundials de la classe, ja que assisteixen a ella molts dels millors regatistes del món.

Mesures Covid-19

D’acord amb l’Associació Eurilca, la  RFVE i la FCV  aquesta competició se celebrarà , seguint  tots els protocols sanitaris de la Covid-19  per a garantir la seguretat dels participants. Així, tindran a la seva disposició hidrogel desinfectant, serà obligatori l’ús de màscares en tot el recinte, excepte en les hores de navegació, es mantindrà la distància de seguretat en tot moment, i es prendrà la temperatura corporal a l’ingrés de les instal·lacions  a tots els participants.