Roses acull aquest cap de setmana la acollirà la 3ª prova del Campionat d’Espanya de Funboard Eslàlom

Campionat d'Espanya de Funboard Eslàlom

Campionat en el que hi participen el campió Marc Paré i l’actual líder de la categoria Juvenil, David Batlle, tots dos esportistes del GEN Roses

Campionat d'Espanya de Funboard EslàlomAquest cap de setmana, del 2 al 4 de juny,  Roses acollirà la 3ª prova del Campionat d’Espanya de Funboard Eslàlom on s’espera als millors windsurfistes nacionals.

Una prova en la que està prevista la participació d’una quinzena de navegants del GEN Roses en les categories de Juvenil, Sènior i Màster, entre els que  hi serà el campió i rider professional, Marc Paré, el qual arriba a Roses en un gran moment de forma, havent fet podi i guanyant un quadre a Murcia, on es va celebrar la prova anterior.

Per la seva part, el Juvenil David Batlle, competirà en aigües rosinques com a líder del campionat en la seva categoria, el qual tindrà l’objectiu de continuar liderant la general un cop acabada la prova de Roses.

També competiran esportistes del Grup d’Esports Nàutics que encara no han entrat en competició aquesta temporada, però arriben en bona forma i poden donar la sorpresa en les diferents categories.

La competició es podrà gaudir des de davant la platja de la Punta tots els tres dies a partir de les 12 del migdia fins, aproximadament, les 4 de la tarda tot i que els horaris dependran del vent i de la meteorologia.

En aquest sentit, i a falta de confirmar les previsions, el vent tèrmic de la badia de Roses té moltes opcions de ser el protagonista del campionat, tot i que alguns dels mapes mostren  algun dia de Tramuntana.