Roses acull aquest dissabte el millor campionat de Futbolí de tota Catalunya

X Open Bai de Feis de Futbolí

L’Open Bai de Feis de Futbolí està considerat el millor campionat de Catalunya i un dels millors de la Lliga Nacional

X Open Bai de Feis de FutbolíL’Open Bai de Feis de Futbolí de Roses és el mirall de molts campionats d’aquest hobby-esport d’arreu Catalunya, ja que “som l’únic que amb el preu inscripció donem una samarreta, donem de menjar i beure, totes les partides que es juguen són gratuïtes i, a més, donem una bona dotació de premis, i això ara ho estan copiant d’altres campionats perquè veuen que atrau gent”, ha afirmat un dels membres de l’entitat organitzadora Associació Bai de Feis, Sergi Cayuela.

Un Open Bai de Feis que enguany celebra el seu desé aniversari, i que després de 9 anys  veurà el preu de la inscripció augmentat en 5 euros, “sí, passem de 15 a 20 € per persona, perquè augmentem tant la qualitat com la quantitat del torneig. Enguany portem uns futbolins Presa Evo molt millors que l’any passat, ja que, per exemple, les barres no són de ferro, sinó de fibra de carboni, tenen pantalles digitals per als marcadors, i càmeres de vídeo per poder seguir les partides en directe on line, i la dotació dels premis és major que l’any passat”, ha assenyalat l’altre organitzador d’aquest Open de futbolí, Álvaro Díaz.
S’ha de destacar, però, que a les parelles de Roses el cost de la inscripció serà la mateixa que els primer 9 anys, 30 euros.

Sens dubte, l’Open Bai de Feis de Futbolí de Roses és tot un referent no només a Catalunya, sinó dins la Lliga Nacional de Futbolí, ja que any rere any ha anat augmentant el nombre de participants i de aquí que d’altres certàmens de l’especialitat s’emmirallin en com es fa a Roses.

Recordem que l’any passat van ser 83 parelles les que van participar, de les quals el 75 % van ser provinents de fora de Roses. “I enguany portem un ritme d’inscripcions que tot fa indicar que superarem el nombre de l’any passat”, ha confesat Díaz.

Les categories contemplades en aquest campionat de futbolí de Roses són, com en els darrers anys, 5, tres d’Absoluta de primer, segon i tercer nivell, una de Dones i una darrera d’Infantil.

Homenatge a l’A.E. Roses

Per celebrar el desè aniversari de l’Open Bai de Feis els organitzadors han decidit homenatjar a l’A.E. Roses, “per que és el club de futbol més antic del poble amb quasi cent anys d’història, i per això hem volgut que els trofeus, que són un ninot de futbolí, vagin amb les samarretes pintades amb els colors blau i taronja del club rosincs”, han desvetllat en Sergi i l’Álvaro.
Un homenatge que també es veurà reflectit en les samarretes que regalaran a tots els participants de la desena edició d’aquest Open.

I en total seran 12 els futbolins amb marcadors digitals, barres de fibra de carboni i càmeres de vídeo els que hi haurà dissabte a la Sala Polivalent del Pavelló Municipal d’Esports per poder celebrar una gran competició de futbolí.
La millor actualment de Catalunya.