Roses acull aquest diumenge el ral·li R.E.V.E.R de cotxes elèctrics

Ral·li REVER

El ral·li REVER (Ral·li Euroregional de Vehicles Elèctrics de Rivesaltes) promou la mobilitat elèctrica i les energies renovables

Ral·li REVER Aquest diumenge, 30 de setembre, Roses acollirà el pas del ral·li REVER (Ral·li Eurregional de Vehicles Elèctrics de Rivesaltes) organitzat amb motiu de la Trobada de vehicles elèctrics del País Català, Occitània, França i el sud d’Europa, que se celebra el cap de setmana a Rivesaltes, al nord de Perpinyà. L’objectiu d’aquesta trobada és promoure la mobilitat elèctrica i les energies renovables.

Roses, població dotada d’estacions de càrrega de vehicles elèctrics, ha estat escollida com un dels punts d’etapa d’aquest recorregut, que transcorrerà entre Perpinyà i Banyuls. Els vehicles tenen previst el seu pas per Roses entre les 12 i les 13 h, moment en què el que l’alcalde en funcions de Roses, Juan Manuel Fernández, i el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Fèlix Llorens, oferiran un petit acte de recepció als participants en el pàrquing del Jutjat de Pau (davant els carregadors elèctrics del passeig Marítim).