Roses acull aquest diumenge la Final Four del Futbol Sala Català

Final Four del Futbol Sala Català

Els quatre primers classificats de la lliga de Futbol Sala Català, de les categories Infantil i Juvenil, es disputaran a Roses qui és el millor equip de la temporada 2016-17

Final Four del Futbol Sala CatalàEls dos primers equips classificats del grup A de la Lliga Infantil de Futbol Sala, el Athletic Sant Joan Futsal i l’A.E. Moià, i els dos primer del grup B, el Club Esportiu Sagrerenc i el BetàniaPatmos BCN; així com els quatre millors de la Lliga Juvenil, el F.S. Union Llagostense MecMan B i el Futsal Oms, del grup A, i el Club Esportiu Sagrerenc B, i el A.C. Coloso Juvenil es disputaran aquest diumenge, 4 de juny, a la sala polivalent del Pavelló Municipal d’Esports de Roses una Final Four.

Un torneig de la Federació Catalana de Futbol Sala que ha encarregat la seva organització al Club Esportiu Sala Roses Team 14, per la qual cosa “ha estat un honor per nosaltres que la Federació confiés en nosaltres per portar a terme aquesta final que decidirà el millor equip de la lliga tant en categoria Infantil com Juvenil”, ha afirmat el president del club rosinc, José Francisco Gualde.

Aquesta Final Four esdevé una molt bona oportunitat per veure en acció als millors jugadors de Catalunya de Futbol Sala en les respectives categories. Un certamen en el que s’espera una assistència “de gairebé mig miler de persones entre jugadors i familiars, destacant l’assistència del president de la Federació Catalana”, ha dit Gualde.

El torneig per decidir al millors equips de la lliga de futbol sala en la categoria Infantil i Juvenil s’encetarà a les 10:30 hores amb la primera semifinal Infantil i acabarà al voltant de les 8 del vespre, que es quan finalitzarà la final Juvenil.

I Gala de Campions del Futbol Sala Català

La Federació Catalana de Futbol Sala es vestirà de gala amb la celebració de la I Gala del Futbol Sala Català. Un esdeveniment que tindrà lloc el pròxim dilluns, 26 de Juny, a Barcelona i que consistirà en el lliurament de trofeus als campions de les diferents categories i competicions organitzades per la Federació.
A la Gala també seran guardonats els màxims golejadors de cada categoria.

L’ acte tindrà lloc a la Sala de Festes Tango, c/ Diputació, 94 , de la Ciutat Comtal, a partir de les 20 hores.