Roses acull aquest diumenge la 6ª prova de la Lliga Catalana de Llagut

Lliga Catalana de Llagut

Aquest proper diumenge, 31 d’agost, al voltant de 500 vogadors/es competiran en la VI prova de la Lliga Catalana de Llagut 2014

Lliga Catalana de LlagutDesprés d’organitzar esdeveniments estatals i mundials com el Campionat d’Espanya Làser 4.7 i el de Funboard, i el Campionat del Món d’Eslàlom, el GEN Roses, juntament amb la Federació Catalana de Rem, organitza, aquest diumenge un altra campionat. En aquest cas, la 6ª i darrera prova de la Lliga Catalana de Llaguts.

Una competició que es disputarà a la platja de la Perola i on es preveu la participació d’uns 500 vogadors i vogadores de 53 equips provinents de 15 clubs d’arreu Catalunya.

Un esdeveniment nàutic que es podrà visualitzar a peu de platja, ja que els participants, com l’any passat, hauran de fer un recorregut circular, en el que cada llagut haurà de girar més d’una boia en cadascuna de les regates, que es podran veure perfectament des de la sorra de la platja o bé des de les mateixes instal·lacions del GEN Roses.
Tal i com està prevista la seva celebració, la darrera prova de la Lliga Catalana de Llagut esdevindrà un espectacle nàutic molt visual i accessible per a tots els espectadors, fins i tot aquells que mai hagin vist una competició d’aquest estil.

Històricament, Roses ha tingut un equip de rem i des de fa uns 3 anys el GEN Roses intenta tornar a promoure aquest esport i els seus valors d’esforç, de sacrifici, d’esperit d’equip, de salut i de bon ambient.

Cal destacar que l’any passat les vogadores del Xons d’Empuriabrava es van proclamar campiones de Catalunya, tot i que va ser el Club Rem de Badalona el dominador del campionat.