Roses acull des d’avui i fins diumenge, 5 de juny, el campionat d’Espanya de Funboard

Campionat d’Espanya de Funboard

40 windsurfistes ja han fet la seva preinscripció per participar en aquest campionat d’Espanya de Funboard

Campionat d’Espanya de FunboardEls propers dies 3-5 de juny el Campionat Nacional de Funboard passa per Roses en la seva modalitat de Windsurf Eslàlom. Després d’haver-se competit dues proves en terres andaluses i mucianes el campionat arriba a Roses amb 4 clars favorits: en Pablo Ánia, en Ramon Pastor, en Fernando Martínez i el jove local Marc Paré. Però també caldrà tenir en compte en Lluís i David Batlle, esportistes també del Gen Roses amb moltes opcions de podi en la categoria Grand Màster i Juvenil respectivament.

Aquesta competició és especialment esperada amb il·lusió pels esportistes juvenils i infantils del GEN, que tenen el seu mirall en el campió Marc Paré, el pare del qual, en Joan, és el que ha estat guiant a aquestes joves promeses. Esportistes com en Marc Gayolà, Guillem Berta, Marc Hernández o  Jordi Parcerissas intentaran competir seguint els passos dels cracks del club.
També està prevista la participació, amb molt bones opcions, el veterà, líder de la secció i vici-president del GEN Roses, Artur Montblanch.

Cal destacar que més de 20 esportistes del GEN Roses, la majoria infantils, però també juvenils i sèniors, acompanyaran la competició dissabte i diumenge i participaran en la categoria “Promoció” per a poder sentir el que vol dir un recorregut d’eslàlom, una sortida i una arribada.