Roses acull el primer Festival del Motor amb l’objectiu de consolidar-se

Festival del Motor de Roses

Els cotxes clàssics van envair Roses durant el primer Festival del Motor de la Vila

El Motor Club Tocats pels Clàssics i Empordà Racing Days, entitats organitzadores d’aquest Festival del Motor, disposades a que no es quedi només en la primera edició

Festival del Motor de Roses
Els cotxes clàssics van envair Roses durant el primer Festival del Motor de la Vila

El Motor Club Tocats pels Clàssics de Roses ve organitzant amb notable èxit una concentració anual de cotxes d’època. Un esdeveniment que l’any passat, en la seva quarta edició, van enriquir amb el primer Ralli de Regularitat de cotxes clàssics. Un ralli que va esdevenir també un èxit de participació i organització.

I Motor Club Tocats pel Clàssics ha comptat enguany amb la col·laboració d’Empordà Racing Days, entitat organitzadora d’esdeveniments esportius, per organitzar aquest passat cap de setmana el primer Festival del Motos de Roses.

I la suma de sinergies entre totes dues entitats han anat tant bé que el resultat ha estat “molt positiu perquè s’ha aconseguit tenir més col·laboradors i, per tant, oferir més activitats per al públic”, va afirmar Rafa Ortiz, president del Motor Club Tocats pel Clàssics. De la mateixa manera es va expressar el responsable d’Empordà Racing Days, Ricardo Navarro, en assenyalar que “la gent que ha assistit l’ha agradat, s’ho ha passat bé i ha tingut una experiència agradable amb el món del motor”.  

Ortiz i Navarro van coincidir que pel fet que enguany hi hagués un xic menys de participació tant al Ralli com a la concentració de cotxes clàssics, per la coincidència de la celebració d’altres esdeveniments semblants, no resta gens a que la valoració d’aquest primer Festival del Motor sigui molt positiva “per la bona coordinació i sintonia entre les dues entitats, que pot suposar la llavor per futurs esdeveniments del motor a Roses i que suposin un retorn econòmic per a la Vila”, va destacar Navarro.

I és que l’objectiu de totes dues associacions es continuar celebrant aquest Festival del Motor els propers anys fins arribar a la seva consolidació, “és la idea, aquest ha estat el primer any, ha anat molt bé i, sobretot, la gent ha quedat molt contenta i intentarem que no es quedi en només una edició”, va destacar Navarro. Unes paraules que van ser subratllades per Rafa Ortiz

Durant la celebració del primer Festival del Motor de Roses  es va celebrar el segon Ralli de cotxes antics, la 5ª edició de concentració de cotxes clàssics, una exhibició Crawler de Ràdio Control, una crono celebrada al Karting d’Empuriabrava, activitats per a tots els públics, com a inflables i xocolatada per la mainada, tallers de manualitats, concerts de música i sortejos per regalar obsequis a tothom.