Roses acull la II Jornada Comarcal d’Ocupació per a persones de més de 45 anys

II Jornada Comarcal d'Ocupació per a persones de més de 45 anys

La jornada, a la qual s’oferiran llocs de treball, tindrà lloc al Teatre Municipal de Roses el proper divendres 23 de març 2018 i és una continuïtat del programa comarcal ‘Grans Actius’

II Jornada Comarcal d'Ocupació per a persones de més de 45 anysDonat l’èxit de participació de la I Jornada Comarcal d’Ocupació per a majors de 45 anys, que es va celebrar l’any passat a Castelló d’Empúries, on més de 280 assistents van optar a 23 llocs vacants en el marc de les línies d’actuació del  Pla  Estratègic en l’Àmbit del Desenvolupament Econòmic Local i l’Ocupació a l’Alt Empordà , el Servei d’Ocupació de Catalunya, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i els Ajuntaments de Roses, Figueres, Castelló d’Empúries i Vilafant organitzen una nova edició a Roses.

La jornada té per objectiu sensibilitzar a la societat en general, i en particular a les empreses, per tal d’afavorir la contractació de persones majors de 45 anys. A més, la jornada s’inclou dins la campanya “Grans Actius”, que pretén fomentar per una banda, el valor de l’experiència en el mercat de treball i, per altra, dinamitzar i agilitzar el contacte entre les empreses i possibles candidats/es per cobrir llocs de treball.

En aquest sentit, el regidor de Promoció Econòmica de Roses, Fèlix Llorens, ha assenyalat que “es tractarà d’una jornada de formació, entrevistes i tallers, així com de posar en contacte als participants amb empreses de la comarca per tenir la possibilitat d’obtenir una feina”.

Aquesta II Jornada Comarcal d’Ocupació per a persones de més de 45 anys tindrà lloc  el proper divendres 23 de març al Teatre de Roses.
A les 8 hores es donarà el tret de sortida amb les inscripcions a la jornada, que són imprescindibles perquè les persones en situació d’atur participin en l’espai d’entrevistes amb les empreses participants. Es important, també, que els candidats portin CV actualitzat per lliurar a les empreses en el moment de l’entrevista.
Tot seguit tindrà lloc la benvinguda a l’acte, que anirà seguida de la ponència “Les claus de l’èxit en la recerca de feina” a càrrec del comunicador, il·lusionador i provocador Enric Bastardas.
Entre les 11 i les 15h s’habilitarà l’Espai Entrevistes per aquelles persones que prèviament s’han inscrit, per realitzar les entrevistes amb les empreses per optar a les vacants laborals. Mentrestant, paral·lelament, se celebraran tallers sota el lema “Trobar feina és possible”, a més a més d’estands informatius de diferents entitats de formació durant tota la jornada.

Horari de la II Jornada Comarcal d’Ocupació per a persones de més de 45 anys

8.00 hores: Inscripcions a la Jornada. Imprescindible per participar en l’Espai Entrevistes.

9.00 hores: Benvinguda

9.30 hores: Ponència “Les claus de l’èxit en la recerca de feina” a càrrec d’Enric Bastardas.

11-15 hores: A l’Espai Entrevistes, contacte entre empreses i persones majors de 45 anys en situació d’atur (*Imprescindible portar CV).

11-13 hores: Tallers: Trobar feina és possible.

  • El resum professional en 30 segons. Una eina per a una entrevista d’èxit.

  • Riu i viu