Roses acull la presentació i als participants de la World Rowing Tour de Rem 2018

World Rowing Tour de Rem 2018
Un moment de la presentació de la World Rowing Tour de Rem 2018, que va tenir a la Ciutadella de Roses

La Ciutadella de Roses va ser l’escenari de la presentació d’aquest esdeveniment no competitiu en el que hi participen 42 esportistes de 14 països diferents

World Rowing Tour de Rem 2018
Un moment de la presentació de la World Rowing Tour de Rem 2018, que va tenir a la Ciutadella de Roses

La World Rowing Tour és un esdeveniment lúdic esportiu que fa 55 anys que organitza la Federació Internacional de Societats de Rem (FISA). I enguany l’organització ha decidit celebrar-la a la Costa Brava.
I el passat diumenge aquest Tour de rem es va presentar al recinte monumental de la Ciutadella, amb la presència dels 42 participants que prenen part a la prova provinents de 14 països diferents.
La World Rowing Tour de Rem consisteix en recórrer el territori remant en etapes d’una vintena de quilòmetres cadascuna, ja que els esportistes “són remers que ja no estan en actiu i participen d’una manera més lúdica, més atractiva gaudint del litoral, en aquest cas de la Costa Brava”, va afirmar Miquel Juncà, fundador de l’empresa Agenda Esportiva, organitzadora d’aquest esdeveniment.

La World Rowing Tour és un esdeveniment que se celebra fora de la temporada d’estiu, “fet que ens suposa una finestra d’oportunitat per encabir aquest turisme esportiu per a que els participants coneguin la nostra destinació per tal de poder desestacionalitzar l’oferta turística en un moment en que no estem en plena temporada d’estiu, per tant, benvingut aquest tipus de turisme”, va assenyalar la vicepresidenta del Patronat de Turisme Girona Costa Brava, Marta Felip.

Allotjats durant tres dies a Roses

Aquest World Tour de Rem que se celebra a la Costa Brava consta de 6 etapes. La primera va tenir lloc el passat dilluns de Llançà a Cadaqués, la segona va portar als participants de Cadaqués a Roses i la tercera, que se celebra avui, surten de la Vila rosinca per anar a l’Estartit.
I durant aquests dies, des de diumenge fins avui els participants han estat allotjats en un hotel de Roses, tot i que aquesta nit ja ho faran a S’Agaró, ja que les següents etapes discorreran per l’Estartit, Calella de Palafrugell, Sant Feliu de Guíxols i Lloret, punt final d’aquest tour de rem.