Roses ajuda amb 10.275 quilos a superar les 3.000 tones que es va proposar el Banc d’Aliments pel Gran Recapte

Gran Recapte d'Alimemts

Gran Recapte al Caprabo de Roses

Èxit del Gran Recapte que, amb 3.075 tones d’aliments, supera l’objectiu de les 3.000 que s’havia proposat el Banc d’Aliments de Catalunya

Gran Recapte d'Alimemts
Gran Recapte al Caprabo de Roses

Sis hipermercats de Roses van col·laborar divendres i ahir, dissabte, en el Gran Recapte organitzat pel Banc d’Aliments de Catalunya.

El passat dia 29, els més 100 voluntaris de Càritas Parroquial de Roses i la Creu Roja Roja Roses-Castelló d’Empúries distribuïts pels hipermercats Caprabo, Condis, Carrefoour, Lidl, Mercadona i Spar van recollir un total de 4.397 quilos.

I ahir, dissabte, el segon i últim de la celebració del Gran Recapte es va assolir la xifra del 5.884 quilos el que fa un total de 10.275 quilos, “que seran al final més de 10.300 perquè hi ha associacions que també han recollit aliments i els hem de comptabilitzar. Per això, quan els tinguem tots, segur que se superarà aquesta quantitat”, ha assenyalat, Pere Bohigas, president de Càritas Roses.

Bohigas també  ha destacat “el compromís de l’Ajuntament de Roses en facilitar-nos el transport amb els camions de la Brigada Municipal”, la qual cosa, ha remarcat el president de Càritas “ens ha permès transportar els aliments amb molta rapidesa i no com l’any passat,  quan vam haver de fer-ho amb els nostres vehicles particulars”.

Pel que al Gran Recapte  arreu Catalunya ha estat un èxit, ja que  s’ha superat la barrera de les 3.ooo tones que s’havia proposat arribar el Banc d’Aliments. El que també ha millorat respecte al Gran Recapte de l’any passat ha estat la quantitat de voluntaris que han participat. Si al 2012 no es va arribar als 15.000, enguany s’ha superat els 20.000 voluntaris.
Està clar que quan més necessitat hi ha, quan pitjor ho està passant la gent, quan menys hi ha per donar, les persones mai deixen de col·laborar.

Gran Recapte d'Alimemts a Roses
Gran Recapte al Carrefour de Roses

Gran Recapte d'Alimemts a Roses
Gran Recapte al Condis de Roses

Gran Recapte d'Alimemts a Roses
Gran Recapte al Spar de Roses

Gran Recapte d'Alimemts a Roses
Gran Recapte al Mercadona de Roses

Gran Recapte d'Alimemts a Roses
Gran Recapte al Lidl de Roses