Roses al Saló de l’Excursionista de Lió

Ajuntament de Roses

L'estand de Roses al Salon du Randonneur de Lió

Roses assisteix per primer cop al Salon du Randonneur de Lió, especialitat en senderisme, bicicleta de muntanya i cicloturisme que se celebra entre el 22 i 24 de març

Ajuntament de Roses
L’estand de Roses al Salon du Randonneur de Lió

El turista francès és un dels visitants més nombrosos que trien Roses com a principal destinació turística i, actualment, és un gran consumidor d’activitats dissenyades per gaudir de la natura que l’envolta. La fira, que se celebra en l’època en què el públic es troba programant les seves vacances, és una ocasió per donar a conèixer les rutes a peu i en bicicleta de què disposa la zona. 

L’Oficina de Turisme de Roses hi participa per primera vegada sota el paraigües de l’Agència Catalana de Turisme (ACT) i amb la col·laboració de l’Estació Nàutica de Roses – Cap de Creus. El Salon du Randonneur, que se celebra a la Cité Internationale / Centre de Congressos de Lió, rep una gran quantitat de visitants (14.727 visitants en l’edició de 2018) i suposa un dels més importants aparadors turístics dedicat exclusivament a l’excursionisme. 

Roses mostrarà al llarg d’aquests tres dies -del 22 al 24 de març- l’àmplia oferta de la qual disposa la població en l’àmbit natural i en què se centra la fira: senderisme, bicicleta de muntanya i cicloturisme. Així doncs és una oportunitat per consolidar un mercat emissor molt important per a la nostra destinació i potenciar la connexió AVE Lió – Figueres-Vilafant.