Roses i Alberto del Puerto, amor a primera vista, amor etern

Alberto del Puerto

Alberto del Puerto acompanyat d'Adrià Hereu en el concert ofert a l'Ona de Roses

El cantant rosinc Alberto del Puerto va oferir dijous un gran concert a Roses que va demostrar la complicitat existent entre el músic i els rosincs

Alberto del Puerto
Alberto del Puerto acompanyat d’Adrià Hereu en el concert ofert a l’Ona de Roses

El mes de novembre de 2013, Alberto del Puerto es donava a conèixer a Roses, a casa seva, com a músic. Un concert en el que va presentar els seu primer trebar discogràfic, Sigo Soñando, amb el qual va emplenar el teatre municipal de gom a gom, assolint l’èxit a la seva estrena.

Va ser amor a primera vista.

Un mes més tard, feia el seu primer acústic al Cafè Si Us Plau. No hi cabia una agulla. Eren els primers temps d’un amor que acabava de néixer entre Roses i el jove músic. Tot seguit, la carrera musical d’Alberto del Puerto ha continuat per Palau-saverdera, Figueres (on a principis d’aquest mes va oferir el millor concert de la seva carrera, segons els seus seguidors), Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Múrcia i Madrid, entre d’altres. Però el seu amor per Roses continuava, i l’amor de Roses pel cantant seguia intacte, com es va demostrar el passat dijous al concert que va oferir al local Ona de Roses.
AdP, abans de començar a cantar va dirigir-se al públic per assenyalar “que tenia moltes ganes de tornar tocar a casa després de fer-ho en altre ciutats, lluny d’aquí. Gràcies per haver vingut”.
El cantant rosinc, acompanyat per Adrià Hereu, músic també de Roses i del qual tothom parla meravelles i que ha esdevingut en el complement ideal del cantant, va començar la seva actuació amb ‘Tu edén’, tema de nova creació, al qual el van seguir fins a 19 temes més com ‘Lejano Horizonte’ i ‘Volver a creer’, composats i arranjats fa només una setmana que van ser molt ben acollits pel assistents, que a mesura que avançava el concert es va deixar emportar per la música d’AdP i va acabar ballant alguns dels seus temes, “ha madurat molt en sis mesos com a músic”, van assenyalar alguns dels seus fans. “Se li veu més ‘suelto’, domina l’escenari, el públic”, van puntualitzar d’altres.

Alberto del Puerto
Una altre moment del concet d’Alberto del Puerto a l’Ona de Roses

El jove rosinc també va rendir tribut a músics com El Último de la Fila, Fito i Los Fittipaldis o Kiko Veneno, tot i que ja no li és necessari per enriquir el seus concerts, però que ho fa “perquè són músics de gran qualitat, gent en la que m’inspiro, en la que m’emmirallo com exemple d’una bona carrera musical”, va afirmar Alberto.
Gràcies que l’Ona està a peu de platja perquè al local estava a vessar de gent xalant amb la música del jove cantant rosinc.

Roses i Alberto del Puerto, d’amor a primera vista a amor etern.