Roses amb la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer amb l’espectacle ‘L’Hort d’en Marçal’

Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer

Espectacle organitzat per la Fundació Roses Contra el Càncer i dirigit a tots els alumnes de P5 de totes les escoles de Roses

Setmana Catalana de la Prevenció del CàncerLa Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer, organitzada per la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC), se celebra enguany del 5 a l’11 de novembre amb el lema ‘Actua contra el càncer: Menja sa i mou-te!’.

I la Fundació Roses Contra el Càncer té previst organitzar aquest proper 7 de setembre al Teatre Municipal de Roses, a les 10 hores, l’espectacle ‘L’Hort d’en Marçal’, dirigit a tots els alumnes de P5 de totes les escoles de Roses, amb l’objectiu de conscienciar-los tant a la mainada com a la població en general sobre la necessitat d’adoptar estils de vida saludables per prevenir aquesta malaltia.
En Marçal explicarà als joves estudiants, mitjançant titelles, les bondats de les propietats de la fruita i la verdura, i per això impartirà també un taller per fer una brotxeta de fruita.

Espectacle aquest que es representa a més d’una desena de municipis esdevenint una de les moltes activitats que la SECAPC organitza arreu de Catalunya.

Cal destacar que aquest any, a l’espot de la campanya #menjasaimoute18 de la SECAPC, hi participen diferents colles de la cultura popular i tradicional de Catalunya, els Castellers i els Diables de Sants i la Colla Gegantera de Gràcia a més de la popular corredora de muntanya, Núria Picas.

L’espot inclou una cridada a l’acció per enviar un SMS al 28014 amb la paraula NC.