Roses Cultura

Roses amplia el període de servei de socorrisme fins a finals de setembre

L’ ampliació del servei de socorrisme es porta a terme de cares a la seguretat dels molts turistes que gaudeixen de les seves vacances a Roses durant aquest mes de setembre

Setembre és un mes turísticament molt important a Roses. Potser no s’arriba a l’ocupació dels mesos de juliol i agost, però són encara són milers els ciutadans tant d’arreu el territori nacional com d’Europa, sobretot, de França, evidentment, els que passen les seves vacances a casa nostra un cop finalitzada la temporada alta.

I per aquest motiu “hem decidit ampliar el període de servei de socorrisme de les platges de Roses fins al 26 de setembre, per tal de tenir cura de les moltes persones que hi ha encara durant aquest mes a casa nostra”, ha manifestat el regidor de Medi Ambient, Lluís Espada.

Ampliació contemplada en el pacte de Govern, que l’any vinent serà de 4 mesos

El servei de socorrisme de les platges de Roses, que enguany s’ha fet càrrec l’empresa Proactiva, sempre s’enceta als voltants de la revetlla de Sant Joan i finalitza la primera quinzena de setembre, però enguany, “un dels punts que contemplava el pacte de Govern era l’ampliació d’aquest servei fins a finals de setembre per, com deia abans, de cares a la seguretat dels molts banyistes que utilitzen les nostres platges durant aquest mes, però l’objectiu de cares a l’any vinent és oferir el servei de socorrisme de les platges des de l’1 de juny fins al 30 de setembre”, ha anunciat Lluís Espada.

Horari del servei de socorrisme un xic més reduït

Si el servei de socorrisme, que es va encetar enguany el 22 de juny, tenia un horari de 10 a 19 hores, en aquesta ampliació l’horari és un xic més reduït, ja que es fa de les 10:30 fins a les 17:30 hores, donat que els dies ara són més curts respecte a la llum solar.

Les platges on s’ofereix el servei de socorrisme són la de Santa Margarida, Salatar, Rastrell, Nova, Punta, Palangrers, Almadrava i Canyelles Petites.