Roses amplia un dia més el termini de les preinscripcions per als Casals d’Estiu

Casals d'Estiu de Roses

L’Ajuntament de Roses allarga fins al proper 21 de abril el període de preinscripció per participar en els Casals d’Estiu de Roses 2018

Casals d'Estiu de RosesEl termini de les preinscripcions per participar als diferents Casals d’Estiu impulsats per l’Ajuntament de Roses es va iniciar el passat dilluns, 16 d’abril, amb la intenció que de donar-lo per finalitzat el proper divendres, dia 20.
Però, problemes informàtics, que va provocar que es pengés el servidor de la pàgina web de l’Ajuntament va impossibilitar fer aquest tràmit de manera telemàtica, l’única formar que hi ha enguany per fer-la inscripció.

Davant d’això, l’Ajuntament de Roses “tot i que el servidor es va activar a les poques hores, hem decidit ampliar un dia més el termini de preinscripció per recuperar aquest temps perdut i que tothom pugui formalitzar la seva preinscripció”, ha manifestat el regidor d’Esports, Juan M. Fernández.

Primer, els nens i nenes de Roses

Com a novetat d’enguany, cal destacar que les preinscripcions es fan en una primera fase per als nens i nenes de Roses, i si queden places disponibles, s’obrirà una segona fase de preinscripció per la resta d’infants d’altres municipis, que en aquest cas serà del 2 al 4 de maig.
El motiu d’aquesta mesura es evitar els problemes que ha hagut en algun any anterior degut a la qualitat dels Casals impulsats per l’Ajuntament de Roses i perquè aquest “ofereix uns preus molt baixos, el que comporta que molts pares i mares d’altres pobles inscriguin als seus fills per venir als Casals de Roses, la qual cosa algun cop la demanda va superar l’oferta amb els conseqüents enrenous per a les famílies”, ha explicat Fernández.

Una situació aquesta que es va donar a l’any 2016 i que l’Ajuntament de Roses no vol que torni a repetir.

Cal recordar que L’Ajuntament de Roses enguany ofereix un total de 1.100 places distribuïdes en el Casal Esportiu (per a nens i nenes nascuts entre 2004 i 2011), el Casal Infantil (de 2006 a 2014) i el Tardestiu, que engloba la totalitat d’aquestes edats i oferirà tallers i activitats lúdiques durant la franja horària de tarda.

La preinscripció es pot realitzar a través de l’adreça web inscripcions.roses.cat les 24 hores del dia.

Si es vol l’opció de Casal de matí i de tarda conjuntament, s’ha de fer la preinscripció i inscripció en el casal anomenat “Combinat” i podrà ser un Combinat esportiu + tardestiu o un Combinat infantil + tardestiu.

El Casal Esportiu es realitzarà al Pavelló Poliesportiu Municipal i comptarà amb la pràctica d’esports com voleibol, handbol, futbol, bàsquet, tennis, natació, bàdminton, hoquei, piscina recreativa, en horari de 9 a 13 h.
Per la seva banda, el Casal Infantil tindrà lloc a una de les escoles públiques del municipi i oferirà, també als matins de 9 a 13 h, diversió i entreteniment amb jocs populars i tradicionals, tallers, manualitats, danses, cançons, activitats a la platja i a la piscina, entre d’altres.
El casal Tardestiu ofereix activitats lúdiques, esportives i artístiques, en aquest cas en horari de tardes, de 16 a 19 hores.

Les activitats es divideixen en grups en funció de l’edat, adaptant-se a les característiques i necessitats pròpies de cada grup i ofereixen un espai de trobada i diversió durant l’estiu, amb diversos recursos educatius i de lleure. L’Ajuntament ofereix també un servei de menjador de 13 a 16 hores per a aquelles famílies que necessitin cobrir també la franja del migdia.

Podeu consultar preus, horaris i informació complementària en els document adjunt: