Roses es bolca en ‘Guanyar la Partida’ al Càncer de Mama en una Jornada benèfica, lúdica i esportiva

Zumba, Pàdel, Ioga, Pilates, Solidaritat i bont rotllo al Club Tennis Roses durant la II Jornada Benèfica contra el Càncer de Mama

El Club Tennis Roses va acollir la II Jornada Benèfica contra el Càncer de Mama

Dia Mundial Contra el Càncer de Mama
Zumba, Pàdel, Ioga, Pilates, Solidaritat i bont rotllo al Club Tennis Roses durant la II Jornada Benèfica contra el Càncer de Mama

Unes 110 persones van participar ahir diumenge en la II Jornada Benèfica, Lúdica, Esportiva que la Fundació va organitzar durant el matí d’ahir diumenge al Club de Tennis. Al preu de 15 euros els rosincs i rosinques, que es van apropar a les instal·lacions esportives, van formalitzar la seva inscripció per participar a la Jornada.

I després de rebre una samarreta commemorativa del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama amb l’eslogan ‘Guanyem la Partida’, les més de centenar de persones van pode gaudir “d’una sessió de Ioga amb la Vanessa García, de dos classes de Zumba impartides per l’Eva Bueno i l’Helena Payán, d’una sessió de Pilates feta per l’Esther Soler, i a més, durant tot el matí la gent ha estat jugant a pàdel en el dos camps que hi ha”, va afirmar la presidenta de la Fundació Roses Contra el Càncer, Pilar Serra.

Aquesta Jornada és la primera de les accions que organitza l’entitat oncològica rosinca per commemorar el Dia Mundial Contra el Càncer Mama. Una matinal benèfica i esportiva en la que els diners recaptats per les inscripcions es destinaran  “al projecte de reconstrucció d’arèoles destinat a les dones que han patit un càncer de mama”. Un projecte del qual està al capdavant en Quim Gasparín, professional de la micropigmentació i reconstrueix l’arèola del pit realitzant un tatuatge.

La segona activitat que portarà a terme la Fundació Roses serà aquest proper 19 d’octubre, dia en que precisament se celebra el Dia Mundial Contra el Càncer Mama. I consistirà en una conferència que impartirà el doctor Òscar Huc, Cap del servei de Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora de la demarcació de Girona sota el títol “Reconstrucció mamària On estem i on anem?”.

Xerrada que tindrà lloc al Teatre Municipal de Roses a les 20 hores.

Exit mobile version