Roses celebra avui l’última Cantada d’Havaneres d’aquest estiu 2016

Cantada d’Havaneres Badia de Roses

La platja de La Perola és l'indret on se celebren les Cantades d'Havaneres de Roses

L’Ajuntament disposarà de cadires a la platja de La Perola per a que els assistents no hagin de seure a la sorra durant la cantada

Cantada d’Havaneres Badia de Roses
La platja de La Perola és l’indret on se celebren les Cantades d’Havaneres de Roses / Foto: arxiu

Avui divendres, 2 de setembre Roses celebrarà l’última cantada d’havaneres d’aquest estiu 2016, que es portarà a terme al lloc de sempre, la platja de La Perola.
Una temporada alta d’estiu que es va encetar, com és habitual des de fa 11 anys, amb una audició d’aquest gènere de música, i que va anar a càrrec de Cavall Fort, de Platja d’Aro, i Terra Ferma, de Lleida.

“I en aquesta ocasió també tindrem uns cantaires importants dins les havaneres com són ‘Els Pescador de l’Escala”, ha afirmat el regidor de Cultura i Festes, Francesc Giner, el qual va destacar que “la novetat d’enguany és que canviarem la situació de l’escenari i posarem unes 300 cadires, que en aquesta segona cantada d’estiu no s’havia fet mai, per a que la gent pugui seure i no ho hagi de fer a la sorra”.

Canvi d’escenari i disponibilitat de cadires per donar-li aquesta darrera cantada d’havaneres d’aquest estiu “la solemnitat i importància que es mereix”, ha afirmat Giner.