Roses celebra la I Marxa Trail Pic de l’Àliga

I Marxa Trail Pic de l’Àliga

Aquesta Marxa Trail tindrà dues distàncies, amb l’objectiu que pugui participar tothom, sense necessitat de ser un esportista

I Marxa Trail Pic de l’ÀligaDH Sports és una empresa encarregada d’organitzar esdeveniments esportius, sobretot a Roses, “amb l’objectiu d’organitzar una prova dels esports que més es practiquen a casa nostra”, ha afirmat el gerent d’aquest empresa, Dani Haro. Creada l’any passat ja es va encarregar de l’organització del Torneig de Vòlei Platja, del Futbol Platja, de l’Aeròbic Platja, “i en un futur realitzar un torneig de bàsquet, de futbol sala i futbol 7”, ha assenyalat Haro.

I ara, concretament, el 10 d’abril, toca una Marxa Trail de muntanya. Una prova que arribarà al cim del Pic de l’Aliga, bé, per als que facin la Trail de 19 km i 900 metres de desnivell positiu.

Perquè aquesta cursa “està pensada per a que hi participi tothom, per això una marxa de 8 km i 200 metres de desnivell per aquelles persones que vulguin participar caminant, trotant o corrent acompanyats de la família i, fins i tot amb el seu gos, per exemple. I després està la més llarga, destinada per als esportistes que requereixen d’una prova més dura.

La sortida es prendrà des del port esportiu  a les 10 hores i per participar s’ha de formalitzar la inscripció clicant AQUÍ.

Destacar que participar el preu de la inscripció si fa abans del dia de la curs és més econòmic, així els atletes de la Cursa Trail de 19km hauran d’abonar 12 euros si està federat, i 15 els no federats. El 10 d’abril, dia de la Trail, serà 3 euros més car en ambdós casos.

I els de la Marxa, la de 8 km, hauran d’abonar una mica menys, sent 7 euros pels federats i 10 pels no federats. Augmentant també 3 euros si la inscripció es fa el dia de la cursa.

La diferència de preu entre federats i no federats ve motivat per que els primers ja disposen d’una assegurança de la federació i els segons se’ls ha de fer una obligatòriament, per a que l’atleta estigui cobert en cas de fer-se mal durant la prova.

El preu de la inscripció donarà dret a tots els participants a una bossa de corredor, avituallament en cursa, avituallaments a l’arribada, menjar consistent en una botifarrada, al servei de guarda-roba, al servei de dutxes, i participar en el sorteig de regals, entre d’altres.

Vídeo promocional de la Productora Almanegra

Si voleu veure un tastet del meravellós paisatge que podreu observar, així com el recorregut per on passareu us deixem el vídeo de promoció realitzar per la Productora Almanegra, empresa de Roses que ha revolucionat la manera de treballar en el món audiovisual.