Roses celebra una fideuada de rècord

XXI Fideuada de la Fundació Roses Contra el Càncer

611 persones es van aplegar a l'envelat de la plaça Frederic Rahola per assistir a la XXI Fideuada de la Fundació Roses Contra el Càncer

611 persones van assistir a la XXI Fideuada de la Fundació Roses Contra el Càncer, establint un nou rècord de solidaritat

XXI Fideuada de la Fundació Roses Contra el Càncer
611 persones es van aplegar a l’envelat de la plaça Frederic Rahola per assistir a la XXI Fideuada de la Fundació Roses Contra el Càncer

La solidaritat a Roses augmenta any rere any. Ja sigui l’entitat que sigui que demani col·laboració per recaptar fons per fer realitat els projectes envers els seus associats que els vilatans rosincs no fallen mai.

I una bona mostra de la veracitat d’aquesta afirmació va ser el rècord d’assistència que va assolir ahir la Fundació Roses Contra el Càncer en la seva XXI Fideuada, ja que un total de 611 persones es van donar cita a l’envelat de la plaça Frederic Rahola per aportar el seu gra de sorra solidari.
Tot un rècord d’assistència que va superar l’assolit ara fa dos anys, el que deixa constància de la conscienciació de la societat de Roses, de la comarca, de la demarcació de Girona i, fins i tot, dels nostres veïns de França, de la necessitat d’ajudar per combatre una malaltia que, actualment, és una de les principals causes de mort a nivell mundial, perquè rosincs, altempordanesos, gironins i francesos van degustar la fideuada elaborada per l’equip de l’Enric de la Jana.
Una quantitat de gent que “per nosaltres suposa gran injecció perquè per nosaltres és molt difícil obtenir ingressos, i un esdeveniment com aquest de la fideuada ens ajuda moltíssim en la nostra tasca d’ajudar als pacients oncològics i als seus familiars”, va afirmar la presidenta de la Fundació Roses Contra el Càncer, Pilar Serra.

Amb els diners recaptats es podrà fer front a  les despeses que suposa mantenir una entitat com aquesta en quant al lloguer i els serveis de subministrament del local de la Fundació com la remuneració de les treballadores socials i la psicooncòloga de l’entitat.

Per aquest motiu, Serra va voler “agrair a totes les entitats i persones que fan possible que aquesta fideuada es porti a terme, com ara l’Ajuntament de Roses per cedir-nos l’envelat, tots els voluntaris que, a banda preparen i serveixen les taules, s’encarreguen de tota la logística per fer realitat aquest esdeveniment”.

En acabat l’àpat es va portar a terme els sortejos, gràcies a la gentilesa de les empreses de Roses i alguns particulars, per tal d’agrair l’assistència dels presents amb diferents obsequis.

COL·LABORADORS XIX FIDEUÀ FUNDACIÓ ROSES CONTRA EL CÀNCER
ADMINISTRACIÓ DE LOTERIA SERRA
AJUNTAMENT DE ROSES
AQUABRAVA
ART ESTÈTIC-CENTRE DE BELLESA
ARTICLES DE PELL TURRÓ
BAR RESTAURANT LA SIRENA
BOTIGA ESTER
BOTIGUES MACH
CARBONICAS FERRER
CENTRE ESCOLAR EMPORDÀ
COMERCIAL LLEVANT
DE LA BARCA AL PLAT
DEU DE 10
DON PANCHO
ELS BLAUS DE ROSES
EMPORDÀ TV
EMPORDÀLIA
FRANCESC LLOVERAS (ROCKTAIL)
FLORS MATEU
IMMOBILIARIA SANTOS
MATCH POINT
MI CASA
MOTOS SOLER
MULTIOPTICAS ROSES
PAPERERIA DE L’EMPORDÀ
PRESTIGE HOTELS
RESTAURANT CAL CAMPANER
RESTAURANT EL CAIMAN
RESTAURANT FALCONERA
ROSA CUFÍ
ROSESNET
SERVIMAR
SERVI-NET
SHOP – IN
SI US PLAU
SI TAPAS LOUNGE
TOP QUEENS
TREN ROSES EXPRÈS
URBAN LOOK PERRUQUERIES
VILADEROSES.CAT – DIARI DIGITAL
XARXA DE CONVIVÈNCIA DE ROSES
ZAFIRO TOURS