Roses celebrarà amb cantants del “Oh! Happy Day” el Dia Mundial Contra el Càncer

Dia Mundial Contra el Càncer

El Dia Mundial Contra el Càncer se celebrarà aquest dissabte, 4 de febrer, al Teatre Municipal de Roses

Dia Mundial Contra el CàncerL’Oscar Bretau i l’Arnau Janer, participants del darrer programa de TV3 “Oh! Happy Day” seran dissabte, 4 de febrer, a Roses per celebrar amb la Fundació Roses Contra el Càncer i totes les persones que vulguin assistir el Dia Mundial Contra el Càncer.

Una celebració que canviarà respecte al format dels darrers anys, “en el que fèiem un acte íntim, de reflexió, amb una encesa d’espelmes juntament amb els malalts i familiars oncològics”, per un de més alegre i participatiu, “sí, enguany hem decidit, aprofitant que el Dia Mundial Contra el Càncer que cau en dissabte, celebrar-ho amb dos dels cantants del Oh Happy”, ha afirmat la voluntària de la Fundació, Núria Pàramo.

Així, l’Oscar i l’Arnau interpretaran tres cançons i una quarta molt coneguda, “Quan tot s’enlaira” de Txarango, “pensada per a que tothom que vulgui la canti amb ells”, ha assenyalat la Núria.

L’acte de celebració es portarà a terme al Teatre Municipal de Roses a les 18 hores, i cal assenyalar que serà un acte que quedarà per a la posteritat, ja que la productora Almanegra Audiovisual té previst el seu enregistrament per tenir un record d’aquest Dia Mundial Contra el Càncer.

Cançó de Txarango amb la que tothom està convidat a cantar amb l’Oscar Bretau i l’Arnau Janer: