Mes de paraules

Roses celebrarà el primer ball d’hivern de la gent gran

Amb aquest ball, l’Àrea de Gent Gran vol promoure les activitats destinades als majors de 60 anys

L’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Roses ha organitzat per al 8 de desembre el primer Ball d’hivern de la gent gran, activitat totalment gratuïta i que està oberta a la participació de totes les persones majors de 60 anys empadronades a Roses. La reserva de tiquets per poder assistir al ball es podrà fer entre el 20 i el 24 de novembre.

Amb aquest ball, l’Àrea de Gent Gran vol promoure les activitats destinades a la gent gran, complementant i continuant donant suport al mateix temps a les programacions i serveis que ofereixen els casals de gent gran de la Vila ja que, segons manifesta la responsable d’aquesta Àrea, Ester Navas, “volem fer més activitats d’oci perquè si bé és cert que cada Casal de la Gent Gran rep la seva subvenció per poder a terme les seves iniciatives, la idea és poder organitzar des de la nostra Àrea de Gent Gran més activitats pels majors de 60 anys”.

I en aquesta ocasió, l’activitat proposada és celebrar un ball que tindrà lloc a la Sala SUF, el divendres 8 de desembre a partir de les 17 hores.

Atès que la sala de la SUF té un aforament limitat, cal reserva de plaça prèvia. Aquesta es podrà fer a partir del proper dilluns, 20 de novembre, al Servei d’Atenció a la Ciutadania- SAC (de 8 a 14 h), i fins al 24 de novembre o exhaurir les places disponibles. L’activitat és gratuïta i anirà acompanyada d’un berenar consistent en xocolata amb coca.