Roses celebrarà la 72ª Festa de la Vellesa amb un concert d’homenatge a la seva gent gran

72ª Festa de la Vellesa de Roses

Per assistir al concert de la LXXII Festa d’Homenatge a la Vellesa de Roses, que tindrà lloc a les 19 hores a la plaça Frederic Rahola, cal tenir més de 70 anys i estar empadronat a Roses

L’Ajuntament de Roses organitzarà el proper 26 de setembre un concert de música popular en el marc de la LXXII Festa d’Homenatge a la Vellesa de Roses.

Els interessats en assistir al concert, que anirà a càrrec d’en Sam, hauran de trucar els dies 14, 15 o 16 de setembre entre les 9.30 a 14 hores al Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC ) de l’Ajuntament (972 25 24 00) i marcar l’extensió 401 de la regidoria d’Acció Social. En aquesta trucada s’indicarà quin dia poden anar a recollir el tiquet del concert presencialment a la Casa del Mar (situada al carrer Tarragona).

L’activitat és gratuïta però només hi podran assistir aquelles persones que tinguin més de 70 anys, estiguin empadronades a Roses i s’hagin inscrit prèviament.

Esther Bonaterra, regidora d’Acció Social de l’Ajuntament de Roses, ha constatat que “no volíem de cap manera que la gent gran quedés sense l’homenatge que se’ls fa cada any, per això hem decidit fer un concert de música popular amb en Sam, vell conegut per a tots, complint amb totes les mesures per evitar el contagi per la Covid-19”.

L’homenatge a la gent gran de Roses té lloc cada any durant la primavera. Enguany s’havia de celebrar la 72a edició, però l’estat d’alarma decretat arran de la pandèmia va provocar el seu ajornament. Finalment s’ha decidit suspendre el tradicional acte que incloïa un dinar i impossibilitava el compliment de les mesures de distanciament, i reconvertir-lo en un concert d’homenatge.