Roses celebrarà la festivitat de l’1 de maig ple d’activitats per a tota la família

Roses en família

Tallers de papiroflèxia, de jocs romans, de maquillatge infantil, jocs gegants, concerts, un vermut, una xocolatada i… i molt més a la Ciutadella de Roses,

Roses en famíliaEl recinte de la Ciutadella de Roses acollirà demà 1 de maig durant tot el dia diferents activitats familiars, on també hi haurà també servei de bar i entrepans, i vermut al migdia.

Programes d’activitats

TOT EL DIA

Taller de maquillatge infantil

Si voleu lluir una imatge especial, apropeu-vos a l’estudi de maquillatge artístic. Segur que en sortireu encantats!

Gran instal·lació de jocs gegants

500 metres quadrats de jocs i diversió per a totes les edats. Jocs clàssics i de taula gegants per passar una bona estona. Amb servei de monitors.

Espai biblioteca-chill-out

Un espai destinat a la relaxació, amb llibres i contes per a diferents edats.

MATÍ

Taller de papiroflèxia

De 10.30 a 13.30 h

Aquest taller estarà destinat a confeccionar tantes grues de paper com sigui possible. Les grues són ocells que simbolitzen la pau. Cada participant podrà fer la seva grua per recordar que la pau és un dels nostres béns més preuats.

Taller jocs romans

Es tracta de practicar els jocs que els romans feien fa 2000 anys. Hi haurà jocs de punteria, d’equilibri i de curses de quadrigues amb equips de dos participants.

Taller de barrets històrics

En aquest espai, els nens i les nenes que ho desitgin, podran escollir fer un dels quatre mo­dels de barret que s’adapten als quatre moments històrics de la Ciuitadella: grec, romà, me­dieval i moderna i emportar-se’l a casa.

Taller d’arqueologia

En un espai reservat es podrà experimentar com és el treball que porten a terme els arqueò­legs, en el qual han de desenterrar les seves troballes, tenint cura de no malmetre el patri­moni i documentar el que han trobat per poder-ho classificar.

Vermut i concert

A les 12 h

Espai equipat per gaudir d’un vermut musical: servei de bar, mentre el grup Atrapasomnis ens animen amb les seves cançons.

TARDA

Espectacle musical Més Tumàcat

A les 17 h

Gran espectacle musical, familiar i participatiu amb el grup musical d’animació Més Tumàcat. Gresca i xerinola assegurades!

Gran xocolatada amb melindros

A les 18 h

Per arrodonir la festa i recuperar energies, s’oferirà xocolata desfeta amb melindros a tots els assistents a la festa final.