Roses celebrarà una segona edició del Dia de la Música al carrer

Dia de la Música al carrer

Dia de la Música al carrer 2012 / Foto arxiu

L’Associacio Cultural Wendy’s Club i l’Associacio de Musics de Roses AFINEM , té previst la celebració de la segona edició del Dia de la Música al carrer, que va néixer amb l’objectiu de donar a conèixer als artistes i grups musicals de Roses a tota la població rosinca

Dia de la Música al carrer
Dia de la Música al carrer 2012 / Foto arxiu

El Dia de la Música al carrer, celebrat el passat 16 de juny de 2012, va ser tot un èxit, segons consideren els seus organitzadors, l’Associació Cultural Wendy’s Club i l’Associació de Músics de Roses, AFINEM. Una diada musical que va tenir com a objectiu donar a conèixer a la societat rosinca artistes i grups musicals locals, a banda de realitzar-se a benefici de la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia.

Per aquest motiu volen repetir l’experiència amb l’organització de la que seria la segona edició del Dia de la Música al carrer.

Per això, la intenció dels promotors d’aquesta jornada musical volen comptar amb l’ajuda i participació de tots els musics que van participar l’any passat, on va ser una festa musical que no va pretendre disposar de grans muntatges amb gran quantitat de kilowats de potència i llum, sinó tot el contrari, ja que els equips els van aportar els mateixos músics que van participar de manera totalment desinteressada, i que a la vegada van accedir a deixar els seus equips a altres músics.

Està previst que el Dia de la Música al carrer se celebri el dissabte 22 de juny, amb un horari de les diferents actuacions, encara per concretar, tot i que els organitzadors han previst, en principi, que els diferents concerts es desenvolupin entre les 18:30 i les 22:30 hores.
Inscripcions obertes

Les inscripcions per als artistes i grups musicals ja s’han obert, i els interessats en participar han d’enviar les següents dades a aquesta adreça electrònica diadelamusicaroses@gmail.com:

– Nom del grup o l’artista.

– Estil de musica

– Telefòn de contacte

– Adreça de correu electrònic

– Població de procedència

Dia de la Música al carre
Dia de la Música al carrer 2012 / Foto arxiu

Els organitzadors volen remarcar, a tots els artistes i grups interessats en participar, que el Dia de la Música al carrer té un caràcter benèfic.
Per això, enguany serà a benefici de la Fundacio Roses Contra el Càncer, entitat que també col·laborarà en l’organització de la jornada.
El músic i dissenyador rosinc Àlex Pérez, serà l’encarregat de crear el cartell del Dia de la Música.

Recordem que la primera edició d’aquesta diada musical rosinca es va desenvolupar l’any passat per tota la geografia rosinca, havent-hi escenaris rosincs a  Santa Margarida, al passeig marítim Salatà, al passeig marítim zona Ciutadella, a la plaça Catalunya, la Rambla riera Ginjolers, la Plaça de l’Esglèsia, la Plaça Sant Pere i el passeig marítim zona Port Esportiu.

Es van plantejar dos tipus d’escenaris:

  • Acústic, equipat amb un joc de micròfons bàsic, una taula de mescles bàsica i un equip d’amplificació.
  • Rock, equipat amb un joc de micròfons bàsic, una taula de mescles bàsica i un equip d’amplificació, amplificador de guitarra (opcionalment hi va haver 2 amplis) i un amplificador de baix i bateria ( sense plats ni caixa )

Els artistes o grups musicals que van participar van ser Roadhouse ST, Eslabón Perdido, 3×4 Littlesicks, O.B.D.C., Joan Romañac, Pablo Guirao Trio, D Gremlins i Prima Nocte, actual Planeta 13, entre d’altres.