Roses, centre neuràlgic durant aquests dies de la Vela Lleugera amb la celebració de la Mediterranean Masters Week

GEN Roses

Creada i organitzada per el GEN Roses, la Mediterranean Masters Week estrena enguany noves classes i categories

GEN RosesA partir d’avui i fins al 28 de setembre, el GEN Roses organitza la regata Mediterranean Masters Week (MMW). Una segona edició on hi tindran cabuda nous tipus d’embarcacions, la classe IOM (radio-control), que competirà durant aquest cap de setmana, 20 i 21 de setembre. A l’igual que els Trofeus ‘To be or no To Be de la classe Laser Radial, guanyat l’any passat pel medalla d’or als JJOO de Seúl, José Luis Doreste, i l’Standard Màster.

En canvi, el Campionat de Catalunya de la Classe Absoluta i Olímpica Laser Standard es va encetar ahir, dia 19, i s’allargarà fins dilluns 21, igual que el trofeu MMW per Laser Radial i Standard.
Els següents dies es duran a terme jornades d’entrenament per preparar el Mundial Laser Master de principis d’octubre a França.

Després de l’edició inaugural, l’any passat, de la MMW, on es van ensenyar als regatistes estrangers les fantàstiques condicions de vent i temperatura que presenta la badia de Roses per aquestes dates, en aquesta segona edició, es vol fer el mateix amb més classes i categories de Vela. Els IOM són els nous convidats, després de l’exitosa edició de la Tramuntana CUP de 2012 on ja van competir a Roses.

En aquesta segona edició de la Mediterranean Masters Week també hi tindrà lloc una competició amb la participació dels millors esportistes catalans de Laser Standard (la modalitat olímpica).
Això serà una motivació més per als regatistes Masters que podran ensenyar la bona forma que presenten dues setmanes abans d’un mundial on alguns regatistes s’hi presenten amb opcions reals de podi, com l’esmentat José Luis Doreste.
Amb la flota de Laser Radial, cada vegada més nombrosa entre els regatistes Masters, el guanyador i defensor del títol serà en Xavier Boluda.