Roses fa una clara aposta per la gastronomia, paisatge i patrimoni amb 5 activitats d’èxit

Festivalet Posta de Sol de Roses
Molta gent va passar per les carpes del Pica-Tasta del Festivalet Posta de Sol de Roses / Foto: arxiu

Roses ja té confirmades per a aquest any un total de 5 esdeveniments que l’any passat va atraure visitants fora de la temporada turística

Festivalet Posta de Sol de Roses
Molta gent va passar per les carpes del Pica-Tasta del Festivalet Posta de Sol de Roses / Foto: arxiu

Al voltant de l’oferta gastronòmica, patrimonial i paisatgística, el departament de Promoció Econòmica i Turisme de Roses ha programat per enguany 5 activitats, les quals, sense excepció, van esdevenir un èxit de participació al llarg del 2016.

“Es tracta de la Mostra de Vins, la Ruta de les Tapes, la Fira de la Rosa, el Festival de Drons i el Festivalet Posta de Sol”, ha assenyalat el regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens, el qual ha significat que “Volem fer públiques les dates de tots aquests esdeveniments amb l’objectiu que tant els ciutadans com els empresaris de la restauració i del turisme puguin fer la seva planificació”.

Així, un cop finalitzat el Carnaval de Roses, un dels millors dels darrers anys, , l’Àrea de Promoció Econòmica ja treballa en l’organització de nous esdeveniments que tindran lloc al llarg de la propera primavera i tardor.

La Ruta de les Tapes, del 31 de març al 9 d’abril

La Ruta de les Tapes de Roses, que va tenir una acollida espectacular amb més de 6.000 consumicions servides durant la primera edició, se celebrarà enguany entre el 31 de març i el 9 d’abril.

celebrada el passat any, la Ruta de les Tapes tornarà a oferir, durant tota una setmana.

La Mostra de Vins DO Empordà, el 30 d’abril

El mateix mes d’abril, concretament el dia 30, arribarà el torn de la Mostra de Vins DO Empordà que donarà a conèixer la riquesa enològica de la comarca

La Fira de la Rosa, 27 i 28 de maig

La Fira de la Rosa, que se celebrarà el darrer cap de setmana de maig, tornarà a convertir Roses en un jardí botànic atapeït d’actes culturals, concerts i gastronomia, arribant a la seva sisena edició plenament consolidada, amb una importantíssim nombre de públic assistent en els diferents actes i mostres organitzats el passat any.

Festival Drons N’Roses, el 3 i 4 de juny

A les portes de l’estiu, el 3 i 4 de juny, tornarà l’espectacular i pioner Festival Drons N’Roses, centrat en la fotografia aèria feta amb drons i que ofereix curses, exhibicions, tallers infantils, exposició de material i conferències. Una oportunitat única per conèixer la bellesa del patrimoni històric i natural de Roses a vista d’ocell.

Festivalet Posta de Sol, l’11 i 12 de novembre

Una altra confirmació ja tancada és la continuïtat, ja a la tardor, del Festivalet Posta de Sol. Després de la bona acollida l’any passat, Roses continua potenciant el Festival que fusiona música, paisatge i gastronomia sota l’espectacular escenari de les postes de sol de Roses. Enguany el festivalet tindrà lloc el cap de setmana de l’11 i 12 de novembre, coincidint amb l’Estiuet de Sant Martí.