Cinema a la Fresca

Roses clou la temporada de promoció com a destinació turística a la Fira de Turisme a Expovacaciones de Bilbao

Ajuntament de Roses
La Fira de Turisme a Expovacaciones de Bilbao ser celebra durant aquest cap de setmana

Amb aquesta l’Expovacaciones de Bilbao l’Ajuntament de Roses ha estat present en un total de fires i salons de turisme celebrats arreu de l’Estat espanyol i Europa

Ajuntament de Roses
La Fira de Turisme a Expovacaciones de Bilbao ser celebra durant aquest cap de setmana

L’Oficina de Turisme de Roses assisteix, des d’ahir divendres fins demà diumenge a la Fira de Turisme Expovacaciones, que se celebra en el recinte del Bilbao Exhibition Centre de la capital basca. Amb aquesta participació, Turisme de Roses clou la promoció de la temporada de primavera estiu realitzada durant els darrers mesos, durant la qual ha visitat 10 fires de referència del mercat turístic de Catalunya, Espanya i Europa.

Entre els motius per assistir a Expovacaciones de Bilbao es troben el fet que la fira rep un important nombre de públic en cada edició (76.000 visitants durant 2018), així com la voluntat per consolidar un mercat emissor de turisme molt actiu com és el basc, ja de tot el turisme que repRoses de l’Estat espanyol, el 25 % prové del Pais Basc.

Roses participa sota paraigües del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona i mostrarà al llarg dels tres dies de durada de la fira els seus atractius culturals, patrimonials, esportius, naturals, enoturístics i gastronòmic.

Amb aquesta fira Roses clou les accions de promoció de la destinació prèvies a la temporada d’estiu, la qual es va iniciar el passat mes de gener a Madrid amb l’assistència a Fitur, realitzant al llarg d’aquests mesos un recorregut per les principals ciutats emissores de turisme, incidint tant en el de proximitat com en el de procedència europea.

Les fires visitades han estat: Fitur (Madrid), Salon des Vacances (Brussel·les), Reise & Camping (Essen), Fiets en Wandelbeurs (Utrecht), Salon Mondial du Tourisme (París), Salon du Randonneur (Lió), Sevatur (Irun), Mercat del Ram (Vic), Aratur (Saragossa) i Expovacaciones (Bilbao).

Un cop finalitzada la temporada d’estiu, l’Àrea de Turisme de Roses té previstes noves accions promocionals, en aquest cas entre els mercats turístics emissors d’hivern, la qual s’iniciarà al setembre amb l’assistència a la Fira 50 Plus Beurs, a Utrecht.